zaterdag 31 juli 2004

AU! Vannacht ben ik heftig te pakken genomen door een (of meerdere) muggen. Op mijn rug prijken nu 9 prachtige bulten van 1 cm doorsnede. HIER met die citronella-muggenstekker!!!

vrijdag 30 juli 2004

donderdag 29 juli 2004

Fris gekleurd en gekapt kan ik me vanaf morgen weer eens aan mijn studie wagen. Steun in de vorm van "Hup!" "Je kunt het!" en "Jaaaah!" is erg welkom. Pompongezwaai optioneel.

woensdag 28 juli 2004

Ha! Helemaal draadvrij heb ik me vanmiddag van Den Haag naar Scheveningen verplaatst, waar ik me gewaagd heb aan een fijne zwem in zee. Ga me nu naar salsales verslepen.

dinsdag 27 juli 2004

Ook vandaag zit ik nog vol met snoertjes, maar ik ben wel uitgezongen ondertussen, de pleisters jeuken, de electroden krieben en het registreerkastje begint flink door te wegen. Morgenochtend ben ik gelukkig weer snoervrij!

maandag 26 juli 2004

*Zingend:*

"Ik zit vol met snoertjes, ik zit vol met snoertjes!"

zondag 25 juli 2004

In de categorie "If it ain´t broken, don´t try to fix it": de veranderingen achter de schermen hier bij Blogger. Ze hebben in mijn geval tot resultaat gehad dat mijn oude template niet meer functioneert, publishen moeizaam gaat en ik meer tijd kwijt ben met gesleutel achter de schermen dan met het schrijven van stukjes...zucht!

zaterdag 24 juli 2004

Alles wat u wilt weten over het Oostelijk Havengebied.

vrijdag 23 juli 2004

Ben aan het suffen. Morgen weer leut!

woensdag 21 juli 2004

Soort van vervolgje op deze post:

Mocht je je ook een echte fee voelen, dan kun je bij fairywings je vleugels kopen. Uiteraard ook in volwassen maten, want ook feeën worden groot!

dinsdag 20 juli 2004

Anneke van Zeekomkommer heeft een fijne portal gemaakt voor al haar sites. Check it out!

maandag 19 juli 2004

*Kleine-meisjes-modus aan:*

"Kijk mamma! Een echte Fee!

*Kleine-meisjes-modus uit.*

zondag 18 juli 2004

Ooit, in een ver, ver verleden (ok, het was in 1999/2000) werkte ik bij een niet nader te noemen grootgrutter. Om de hoek daarvan bevond zich een cadeauwinkel, waar een zeer charmante heer werkte, die zijn poes "Ploes" genoemd had. De logica hierachter was dat het een dusdanig flauwe naam is, dat Ploes verzekerd zou zijn van een originele naam.

Het zou me niet verbazen als de bedenkers van de serie Prins en Ploes op precies dezelfde manier tot de naam van hun personage gekomen zijn.

Op deze site foto´s van de animatronic-koppen van zowel Prins (de hond) als Ploes (de poes).

zaterdag 17 juli 2004

Hilarisch! De katten van Merel Roze logeren tijdens haar vakantie bij Puck. Ze heeft ondertussen al wat spannende avonturen met ze beleefd, en ook foto´s gemaakt. Té schattig!

vrijdag 16 juli 2004

Iemand nog een tiara nodig?

donderdag 15 juli 2004

De laatste maanden gaat het niet zo denderend met Courtney Love. Waarbij "niet zo denderend" het understatement van de eeuw genoemd mag worden, maargoed, hier bij LogPoes blijven we positief, want als John Frusciante (die er ooit zo aan toe was) volledig clean kan worden, dan is er hoop voor iedereen.

In de tussentijd zullen we het moeten doen met Courtney´s Manga alter ego Princess Ai, een geheel drugsvrije heldin, die dan wel weer last heeft van geheugenverlies. Deel 1 is al te koop bij American Book Center, deel 2 en 3 volgen in 2005, dus Courtney kan haar tijd nemen om weer op pootjes te komen. Tot die tijd, vanuit onze harten en tenen: Hup Courtney!

woensdag 14 juli 2004

Heb ik u wel eens verteld over mijn TexMex-obsessie? Burrito´s, taco´s: keep ´em coming! Ik geloof dat mijn obsessie ondertussen dusdanig ernstig is dat ik óf moet gaan afkicken, óf samen met de poezen in een TexMex restaurant moet gaan wonen. Persoonlijk neig ik naar het laatste, maar dat moet dan wel de állerlekkerste van (in ieder geval) Amsterdam zijn. Iemand nog suggesties?

dinsdag 13 juli 2004

Na anderhalf uur favorieten herindelen ben ik ervan overtuigd dat degene die een écht handig indeel-en-opzoekprogrammaatje voor favorieten in elkaar flanst een boel geld gaat verdienen.

maandag 12 juli 2004

En na het zien van deze site krijg ik zin om creatief te gaan doen met een badjas, wat applicaties en mijn naaimachine!

zondag 11 juli 2004

Na het zien van deze site krijg ik toch zó enorm veel zin om met mijn printer, transferpapier en mijn strijkbout aan de slag te gaan...

zaterdag 10 juli 2004

Ha! De capybara is ondertussen gesignaleerd! Er is een stukje pampa dat je eigenlijk alleen maar goed kunt zien als je buiten Artis op de Plantage Middenlaan loopt. Uiteraard heeft onze Bram net dát stukje als hangout gekozen. Wat bewijst dat capybara´s minstens even eigenwijs zijn als poezen.

vrijdag 9 juli 2004

Vandaag wegens verplaatsing geen nieuws. Wenst u mij weinig vertraging toe?


Update: Vertraging bleef beperkt tot een half uur op de heenreis en een half uur op de terugreis. Ach, ik beschouw het maar als extra studietijd...

donderdag 8 juli 2004

Hmmm...hoe lang denkt dit weer nog zo door te willen gaan? Ik vind het wel mooi geweest eigenlijk... Zon graag!

woensdag 7 juli 2004

*Infantiele modus aan:*

Ik wil ook een kat scoubidouen!!!

*Infantiele modus uit*

dinsdag 6 juli 2004

Ik lijd vandaag wat aan het "het-is-stralend-weer-en-om-onduidelijke-redenen-voel-je-je-alsof-je-van-een-trap-gesmeten-bent"-syndroom. Hopelijk is het snel weer over.

maandag 5 juli 2004

Kleine "LogPoes-omkat" vandaag. Zoals u weet heb ik de laatste tijd allerlei achter-de-schermen-leed, zoals verdwijnende archieven, moeizame publicatie en het ontbreken van enkele functies. Dit wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door mijn antieke template, die uit twee bladzijdes code bestaat, terwijl de huidige templates een stuk of 15 A4-tjes vullen. Ik heb dus uiteindelijk moeten besluiten de goede oude FatKitty-template (tijdelijk) te vervangen door dit groene gedoe. Het zoeken is nu naar een handige programmeermeneer/mevrouw, die óf de oude template kan ombouwen naar iets wat werkt, óf een geheel nieuwe kan bouwen die minstens 1 poezenplaatje bevat. U ziet het resultaat (hopelijk) binnenkort hier, op LogPoes.

zondag 4 juli 2004

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban is supercool, ik vond hem nóg spannender dan de vorige! Ik moet nog steeds beginnen met het lezen van de boeken, dat was mijn "leesdoel" van vorig jaar, is er toen niet van gekomen. Ik denk dat er niets anders op zit dan dat ik hierbij plechtig beloof ze vóór het eind alle 5 uit te hebben, anders komt er ook dit jaar weer niets van. Gelukkig lees ik erg snel, dus als ik binnenkort begin moet het lukken!

Neem ook eens een kijkje op de prachtige site van J.K. Rowling, let wel op voor spoilers!

vrijdag 2 juli 2004

Artis is druk bezig met de promotie van de pampa en dan met name de capybara.

Deze megacavia (roepnaam Bram) is de aandacht naar alle waarschijnlijkheid lichtelijk zat en heeft zich ergens verschanst, met als gevolg dat ik vandaag 25 minuten lang tevergeefs naar hem heb lopen zoeken.

Het is te hopen dat hij achter een steen zat en niet écht kwijt, een poosje geleden is hij er stiekem vantussen gegaan en het heeft nog een boel moeite gekost om hem weer op zijn plekje te krijgen!

donderdag 1 juli 2004

Gisteren allerlei zeer nuttige zaken aangeschaft, o.a. een skaterugzak, u weet wel, waar de skates achterop vastgeklemd worden.
Nu nog slechts een helm scoren en ik ben volledig uitgerust voor die lange, zware, superhardcore tochten die ik maak (lees: 2 rondjes Vondelpark, waarna ik kreupel naar huis strompel...)

Blog Design by Get Polished