maandag 31 mei 2004

Soms doe je spontaan geweldige ontdekkingen: ze hebben Swirls bij Artis. En laat ik nu een Artisjaarkaart hebben! Swirl! Yeah!

zondag 30 mei 2004

Vrolijkheid vandaag! Denkt u dat als ik, zeg, een jaartje of 50 Carmen Electra´s Aerobic Striptease doe*, ik uiteindelijk het lichaam krijg van Tigra uit de Gutsman comics?

*En uiteraard wat plastieke borstopkrikking, want heeft u wel eens een dusdanig pronte boezem op een (dan) 78 jarige gezien?! Nou dan!

zaterdag 29 mei 2004

En ook vandaag weer een bewijs van het feit dat een ongeluk nooit alleen komt: met T. de halve dag in het OLVG doorgebracht omdat hij voor de vierde keer deze week spannende gekleurde dansende sprinkles onderin zijn blikveld ziet gevolgd door tintelingen in armen en gelaat. Men denkt aan migraine maar nader onderzoek is vereist.

Oproepje aan degene die met de voodoopopjes loopt te klooien de afgelopen dagen: Stop maar! Het is leuk geweest!

vrijdag 28 mei 2004

Van lifelog naar lijflog:

Na het kattennieuws en het pennen van een moeizame brief begint nu ook mijn litteken tekenen van ontsteking te vertonen... Aaaggghhh!

donderdag 27 mei 2004

Heb ik weer:

Vandaag ontving ik post van een letterlijk psychotische ex-schoolgenoot die ik 14 jaar geleden een keer of 15 gesproken heb en in de veronderstelling is dat wij allerbeste vriendjes (gaan) zijn.

Mijn uitdaging:

Die betreffende persoon vriendelijk doch zeer beslist laten weten dat ik geen enkele behoefte heb aan contact. Ik wens mezelf veel succes. Heel veel succes.

woensdag 26 mei 2004

P de V gaat straks salsa-end proberen het nieuws dat haar rode kat naar alle waarschijnlijkheid een hartziekte heeft van zich af te zetten.

dinsdag 25 mei 2004

Tijd voor een bekentenis:

Nu ik bij de gevorderdengroep van steps zit en de pasjes een stuk uitdagender zijn, begin ik het nog leuk vinden ook! Beángstigend...

maandag 24 mei 2004

Mocht u mij vandaag zoeken, ik zit in de Efteling.

zondag 23 mei 2004

Handige woordenlijst, voor iedereen die het verschil wil weten tussen doedoe en doekoe.

zaterdag 22 mei 2004

Gisteravond ben ik gaan salsadansen in Taveerne de Kluis. De oplettende lezer zal nu opmerken dat P de V helemaal niet kán salsadansen. Dat is in De Kluis geen enkel probleem, het is er namelijk dusdanig stampend druk dat je gewoon midden in de massa mensen gaat staan en spontaan meewiebelt. Hilarisch!

vrijdag 21 mei 2004

Informationi
Poelekie de Vries is a restricted area. Authorised personel only

Username:

From Go-Quiz.com

Probeer het ook eens met de naam Els van Putten...

donderdag 20 mei 2004

Pfoeh! Ik heb vandaag slechts 1400 emailtjes in mapjes gedaan en gekopiëerd naar een cdrom, met als gevolg dat mijn Outlook Express nu 3x zo snel opstart. De vierkante oogjes die deze actie me heeft opgeleverd neem ik maar even voor lief.

woensdag 19 mei 2004

Er is ondertussen alweer een VIERDE vervolg op het goeie oude Pinguinspel. Hij is wat lastig onder de knie te krijgen, maar wel stukken minder pinguin-onvriendelijk dan het origineel!

dinsdag 18 mei 2004

maandag 17 mei 2004

YAY! Na een wat mij betreft véél te lange herstelperiode Vandaag eindelijk eerste buitenzwem! Doe de Tijgerswing!

zondag 16 mei 2004

Huishoudelijke mededeling annex plug:

De Nieuwe Daan is behoorlijk briljant.

Einde Huishoudelijke mededeling annex plug.

zaterdag 15 mei 2004

Altijd leuk: een Enneagram-test!

vrijdag 14 mei 2004

Ik ben ben benieuwd wat Ozzy Osbourne zou vinden van het feit dat "Paranoid" tegenwoordig bij de DA als "sfeermuziekje" gedraaid wordt...

donderdag 13 mei 2004

"Miss Congeniality" op tv vanavond, voor de liefhebbers van pretentieloze vrolijkheid met Sandra Bullock.

woensdag 12 mei 2004

Nieuw dit jaar: Ik heb deze week niet één maar TWÉÉ kansen om Eurosong (ja, dat is gewoon het goede oude Eurovisie Songfestival) te missen! Gaat me lukken!

dinsdag 11 mei 2004

Té moe om vandaag iets zinnigs te posten; ik duik NU mijn nest in. Ja, echt!

maandag 10 mei 2004

Wat een gedoe hier! Brief nog steeds spoorloos, agenda ook spoorloos verdwenen, op tv een belazerde Madonna-film (pleonasme, anyone?)en uitgerekend vandaag besluiten ze hier bij Blogger de hele boel om te gooien...nogmaals: "AAAGHHH!"

zondag 9 mei 2004

Hilarisch telefoontje net:

T: "Hoi! Zeg: "Ja!"
Poelekie: "Eh...Ja!"
T: "Ok, ik haal je zo op!"

Kortom: ik ga NU uit eten.

zaterdag 8 mei 2004

Kent u dat? Dat je een Heel Belangrijke Brief ergens hebt opgeborgen zodat je hem niet kwijtraakt? En hem vervolgens dus ECHT NIET kunt terugvinden? AAARGHHH!

vrijdag 7 mei 2004

Het ziet ernaar uit dat "Hey Ya" van OutKast een tweede kans krijgt door die vrij suffe reclame van KPN. Eindelijk een (bijna) zomerhit die ik wél geweldig vind!!!

donderdag 6 mei 2004

De nieuwe Daan is uit! Ik moet eerlijk zeggen dat ik het een beetje eng vind om hem te gaan beluisteren, omdat zijn vorige cd zo ontzettend briljant was zijn mijn verwachtingen (en, gezien dit artikel niet alleen de mijne) nogal hooggespannen. Tijd om diep adem te halen en toch maar op het "play"-knopje te drukken...

woensdag 5 mei 2004

Heel Amsterdam (wat zeg ik: heel Nederland!) is in rep en roer: Oceans Twelve wordt vanaf deze week in het centrum van Amsterdam opgenomen. En nu met z´n allen: "Iejeiejeiejeieje! Brad Pitt! Iejeiejeieje! George Clooney!"

dinsdag 4 mei 2004

Dodenherdenking nu, dus allemaal snoetjes dicht!

maandag 3 mei 2004

De HEMA heeft weer allerlei fijne zomerse spullies. Ga kijken!

zondag 2 mei 2004

"Kiepdesoolalaaf!"

Check ook de andere stukjes op Liefdagboek.

zaterdag 1 mei 2004

Omdat ik gisteren burgerlijk ongehoorzaam ben geweest door niet aan Koninginnedag mee te doen, ben ik vandaag wel verplicht om naar Idols te kijken. Denk echter niet dat kijken daarnaar de frustratie van het missen van Eerste BuitenZwem-dag kan overjengelen. Grumpf!

Blog Design by Get Polished