woensdag 27 november 2002

Ok, met z´n allen tegelijk op de wijs van het EHBOlied van Herman Finkers "AAAADSL IS MIJN LUST EN MIJN LEEEHEEVEN"... Het nadeel van het neertypen van bovenstaande is dat ik nu nooit meer kan ontkennen dat ik oorspronkelijk uut ´t oooost´n kom...
Even met een bochtje terug naar zingen; ik "betrap" mezelf er regelmatig op liedjes van reclames te zingen, natuurlijk precies die liedjes die geen hit worden en ook niemand kent. Op deze site hebben ze van zeer veel reclames staan hoe de liedjes heten en wie ze gemaakt heeft. Hoef ik niet meer zingend bij de balie van Concerto te staan: "Ja, jazzy, en dan een beetje van hooooeeee"...you get the picture!
Deze paarden hebben meer zangtalent dan het hele circus van Idols bij elkaar, wat op zich niet zo moeilijk is, ware het niet dat het hier om paarden gaat...Hmmm, deze post wordt steeds vager...Toch klikken hoor. Op die paarden. Niet op Idols. Dat suckt. Behalve Tim, maar de Tim-hype is na 1 maand inderdaad ook wel leuk geweest...
In de categorie "Dathaddenzeniettoenikjongwasendasnieteerlijk" de nieuwe hype voor de meisjes (en jongens?) die zich Britney wanen: E kara, een portable karaoke-systeem. Vrees echter dat het enige muzikale cadeau dat ik dit jaar van de Sint krijg de Surprisecd van de Subjectivisten is.
Om dit Enorme Leed te verzachten is er het Buffy-kaartspelletje, kennis van de serie niet vereist.
Morgen waarschijnlijk geen post ivm Daan in Antwerpen. Zweedse Ontwerpers Drugs in een brave schouwburg...ik ben benieuwd!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Blog Design by Get Polished