LogPoes?

Aloha! Welkom op LogPoes, een persoonlijk blog geschreven door een malle katachtige van 40 jaar uit Amsterdam.

Huize LogPoes wordt bewoond door LogPoes (duh!), die van 2 maart 2013 tot 11 januari 2016 (de dag van zijn overlijden) gezelschap had van Clark, de meest onfotografeerbare kat van het westelijk halfrond. Overigens weerhield die onfotografeerbaarheid mij er niet van om met middelgrote regelmaat foto’s van hem te posten. Na het overlijden van Rood (overleden op 7 juni 2011) en Les-Mioux (overleden op 1 juni 2012) was het plan dat ik katloos zou blijven. Het leven zonder kat bleek echter geen kat aan, waarna Clark in mijn leven kwam en we bijna drie jaar uiterst prettig samengeleefd hebben. Voor de mensen die na deze alinea denken "Oh nee, dit is toch geen kattenblog, he?": vrees niet, ik schrijf vaker niet over katten dan wel. Hoewel ik ooit wel een post over kattenbakvulling geschreven heb.

Na carrières als Montessori-kind, kunstschaatster, balletmiep en tikgeit houd ik me tegenwoordig hoofdzakelijk bezig met het brengen van De Levensvreugd in al haar facetten, het evolueren tot Buckaroo Banzai en het studeren van Engelse Taal en Cultuur aan de UvA. In de tussentijd probeer ik een gedwongen verhuizing naar een kartonnen doos onder een brug zo lang mogelijk uit te stellen.

***
LogPoes bestaat sinds 12 augustus 2002, het hoe en het waarom kunt u lezen in deze post.

Tot januari 2014 ging ik online door het leven als Poelekie de Vries, dus mocht u zich afvragen wie die mysterieuze Poelekie is waar in een gearchiveerd stukje aan gerefereerd wordt, dat eh, ben was ik dus.

Blog Design by Get Polished