zondag 8 februari 2004

Voorstelling van gisteravond was zeer divers, het eerste stuk, "Halcyon Days", was een combinatie spokenword/beweging, politiek geëngageerd maar ook erg grappig, wat een combinatie is die je jammergenoeg niet vaak ziet.

Het tweede stuk, "This would also happen when I´m singing and dancing", was een moderne danssolo, mooi uitgevoerd, maar mij persoonlijk íets te abstract, het is een soort dans die ik vroeger in mijn dansante dagen heerlijk vond om te doen, maar minder boeiend vond/vind om naar te kijken.

Dit is een kwestie van persoonlijke smaak en zéker geen kritiek op de danseres Sarah Slifer, zij bewoog zowel in dat stuk als in de derde choreografie, "The three body problem", zeer beheerst en toch vrij, wat hét kenmerk is van een hele sterke techniek.

Prettig was ook om te zien dat de drie danseressen, Jelena Petrovic, Sarah Slifer en Kelly Hirina, die qua type zeer verschillend zijn, alledrie even sterk aanwezig waren in deze choreografie, die bestond uit zich herhalende bewegingspatronen. Al met al een fijne avond dans, volgende voorstellingen van dit programma worden aangekondigd op Jelena´s site.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Blog Design by Get Polished