donderdag 27 april 2006

Hardleers?

Misschien moet ik maar een vaste categorie “Noot aan zelf” instellen, met nuttige dingen die ik nu eindelijk eens moet gaan onthouden. Met stip op 2 (dit staat op 1): “Ziek Altijd Goed Uit, Anders Wordt Je Later Dubbel Ziek”.

Ik heb er dan ook behoorlijk voor geboet dat ik ondanks ziekte mijn zwemdiploma moest en zou halen: een fikse voorhoofdsholteontsteking (leuk woord voor galgje) heeft me anderhalve week in bed gehouden. Gelukkig ben ik net op tijd beter voor de opening van het buitenbad dit weekend…

*hoort katten iets mompelen over ezels en stenen*

2 opmerkingen :

 1. In ieder geval heb je je zwemdiploma!
  Gefeliciteerd, ik niet, was bang van de ratten in het kanaal, bleeeeeef in pierebadje, allemaal meiden, een Max (Poolse afkomst)de enige jonge, was een trutje!
  Vandaag in Goes geweest, zeewier gehaald bij Kattendijke, even in de tuin, kijken naar de bloemetjes,ik heb serieus geblokfluitstudeerd.En keek hoe het bij you was. Groetjes.Kook vandaag NIET.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel! Ik durf het ook pas nu hoor, toen ik jong was durfde ik het ook allemaal niet, en als er nu ratten in het bad zouden zitten dan zou ik het nu nog steeds niet durven! ;-)

  Ah, je bent erg actief geweest zie ik! Hoe is het met het blokfluiten?

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished