dinsdag 7 november 2006

Hoe het hier, zo in en om, is

Nou, pfoe, mensenkinderen het was me het weekje wel! Uiteraard werd ik op de dag dat NaNo ging beginnen zo ziek als een hond, eh, poes, wat ook mijn online afwezigheid verklaart. Ondertussen voel ik me al weer iets beter, ben nog maar licht koortsig en de aftenserie die mijn tong teistert blaast zachtjes maar beslist de aftocht.

Wordcount zit ondertussen weer fijn op schema, ik hou niet zo van achterlopen, dan blijf je maar tegen de klippen op schrijven. Het is fijner wat ruimte te hebben in je schema. Jaja, ik word zowaar volwassen en verstandig. Plannen en vooruitkijken en zo. Ik moet hier niet te lang bij stilstaan anders word ik spontaan licht angstig ;-)

Tot slot nog een leuke spellingsuggestie van Word:Uh? Gevalletje "Damn, I think Word loves you"!?!

2 opmerkingen :

  1. Ja zeg mevrouw De Vries, dan heeft u toch zeker zelf eerst het woord K-Otic in uw woordenlijst opgenomen - iets wat geen enkel weldenkend mens ooit zou doen - dus verbaas u niet dat u nu met de gebakken peren zit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is nou net het vreemde: dat heb ik nooit gedaan! Géén idee hoe dat woord in die lijst terecht gekomen... misschien moet ik Meneer de Poes maar eens onderzoekend aankijken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished