woensdag 22 april 2009

Sporasubs Basses of awesomeness are a girls best friend

Een ochtendje rondlopen met The Bass of Awesomeness! op mijn rug maakte dat ik dit stukje wel móest herschrijven...

Lezen met standwerkersstem:

Dames, wilt u aandacht? Wilt u dat iedereen die langsloopt zijn hoofd omdraait en je met een mengeling van verbijstering en enthousiasme aankijkt? Wilt u om de paar minuten aangesproken worden en gezellige gesprekjes voeren? Wilt u zich verzekerd weten van de onverdeelde aandacht van mannen, vrouwen en kinderen? Ja?

Ik heb het geheim ontrafeld, en het is heel iets anders dan wat al die zelfhulpboeken u jarenlang voorgehouden hebben. Schaf de minirok af, stop met diëten, hell, doe geen moeite meer om je haar uitgebreid te stylen. Koop simpelweg een paar Sporasubs. Bass of Awesomeness!

Zelfs in de dagen dat ik multicolourdreads tot op mijn derrière had werd ik niet zo vaak nagekeken als die ene middag dat ik met Apneist´s Sporasubvinnen van Amsterdam naar Utrecht reisde mijn Bass of Awesomeness van mijn huis naar basles reisde. Ik heb werkelijk nog nooit zoveel aandacht gehad! Dus dames, u weet wat u te doen staat!

2 opmerkingen :

  1. Morgen loop ik met een piano onder m'n arm over de Dam in Amsterdam, zeker weten...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Anoniem: LOL! :-)

    Overigens rijdt er in de zomer wel eens iemand met een piano op een karretje achter zijn fiets door de stad en speelt dan hele stukken in o.a. het Vondelpark! Deze stad is zó hilarisch af en toe! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished