zaterdag 11 april 2009

101

Deze week was een zeer leerzame. Zo leerde ik dat, alle verhalen over mensen die zich op het internet totáál anders voor doen dan ze in het echt zijn ten spijt, mijn Twitter-existens en mijn “echte” leven vrijwel identiek zijn: ik leuter wat hardop in mezelf, vind mezelf bij vlagen dólkomisch en af en toe reageert er iemand. Hilarisch! ;-)

Een ander belangrijk leerpunt van deze (en eigenlijk ook wel vorige) week is dat als de specialist zegt: “WE gaan de medicatie aanpassen”, JIJ de enige bent die zich hondsberoerd voelt (en dat voor een kat!). Dit geldt ook het terugwisselen van die medicatie, hoewel mijn huisarts wél duidelijk zei dat ik me erg beroerd* zou voelen. Maar goed, dit heb ik ook weer overleefd en ik ga dinsdag weer gewoon werken.

Verder bleek vanmiddag dat ik toch geen vampier ben en het eigenlijk best wel een goed idee is om buiten voor mijn huis te gaan zitten en wat daglicht te vangen. Dat wordt nog wat deze zomer! ;-)

* Haar directe instructies waren: “Opstaan, tandenpoetsen, hapje eten, naar het toilet, pillen innemen, op bed gaan liggen en minimaal 1 uur lang niet bewegen, bij nood: bellen!”.

2 opmerkingen :

  1. Ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt!

    Wat is eigenlijk het tegenovergestelde van een vampier? Ik functioneer echt niet zonder een grote dosis zonlicht en warmte. Ik ga denk ik mijn balkon weer eens opzoeken... :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ won't let life define me: ik hoop ook dat ik me snel weer beter voel, want dit is blugh. :-(

    Uh, het tegenovergestelde van een vampier... geen idee eigenlijk. Een lichtwezen? Nu is het overigens niet zo dat ik zonlicht haat, ik wil er alleen niet direct en onbedekt in zitten en dat vind men hier (waar ze ongeveer naakt gaan liggen bakken zodra er een zonnestraal verschijnt) nogal vreemd... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished