vrijdag 18 juni 2010

*zwaait*

Wat was ie oorverdovend he, die stilte? Iedereen die mij al een poosje leest of in het ecchie kent, weet dat "stil = niet zo denderend", en deze keer is geen uitzondering: ondanks hoop, smeek en vrees, heb ik na 3 1/2 week helaas moeten concluderen dat Valsartan hem niet ging worden (bloeddruk goed, maar vocht overal) en ben ik weer terug op mijn oude pillen. Volgende week moet ik maar weer eens in overleg met de internist over wat ik nu verder moet doen.

Ondanks dat het fysiek matig gaat, gaat het mentaal best ok, gezien de omstandigheden zou ik zelf willen zeggen dat het uitstekend gaat. De beslissing om een time out te nemen en rustig de tijd te nemen om te herstellen draagt hier zeker aan bij: het is al vervelend genoeg om je chronisch "post-zware griep" (al dan niet met Swamp Thing-voeten! ;-P) te voelen, laat staan als je daar nog: "Ja, maar ik moet dit en dat en zus en zo en aaargh!"-stress bij hebt. Voorlopig maar even dag voor dag, pootje voor pootje.

Over pootjes gesproken: van dit filmpje word ik altijd érg vrolijk!

4 opmerkingen :

 1. http://www.youtube.com/watch?v=x5DyBkYKqnM&feature=player_embedded

  Nu met een videocamera...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo lang er af en toe nog wat doorkomt op je Twitter, maak ik me niet zo heel erg druk. En als er iets *bleeped out* is, dan is het wel als je gezondheid het laat afweten. Al met al - het zou lekker zijn als je bloeddruk normaal zou doen terwijl je geen Swamp Thing Feet kreeg. NIet om het een of ander, maar they totally freak me out.
  Morgen je feestje! Spannend, ik hoop dat alles in orde is en je nauwelijks stress hebt van de voorbereidingen (geen stress is onmogelijk bij dit soort dingen, vind ik). succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ anoniem aka de Kater: die is inderdaad hilarisch! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ non-spotter: ja, die Swamp Thing voeten zijn inderdaad freaky! Mijn handen zijn op zo'n moment precies die van het Michelin-mannetje, maar die krijg ik nooit fatsoenlijk op de foto! :-D Ik hoop inderdaad ook dat ik eindelijk weer eens op de juiste dosering van een bijwerking-vrije medicatie uitkom, want deze continue malaise verziekt eh, alles eigenlijk wel. *houdt desondanks moed*

  Wat betreft mijn feestje: de stress is nog redelijk binnen de perken. Ik leer het nog wel! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished