woensdag 17 juni 2015

Prullie

Gisteravond zaten The Big Kahuna en ik wat te leuteren over het leven in het algemeen en mijn existens in het bijzonder, toen ik plots uitriep: "Ik weet wat ik voor mijn afstuderen wil! Een Brabantia touch bin!" Waarna ik uiteraard 30 seconden volledig in een deuk lag om de naam 'touch bin'. Nee, ik begrijp zelf ook niet goed waarom ik dat al jaren zo dolkomisch vind.

TBK was zoals gewoonlijk weer eens niet onder de indruk van mijn mallotigheid en zei: "Ja, die zijn inderdaad super handig, ik ben erg blij dat ik er laatst een gekocht heb." "Hoe groot is hij eigenlijk?" vroeg ik. "Een liter of dertig," was het antwoord. "Da's toch minder dan een KOMO trekbandzak?" vroeg ik toen. Zoals u (niet) weet, ben ik ben nogal geobsedeerd door KOMO trekbandzakken en weiger dan ook principieel andere vuilniszakken te gebruiken. De geruchten dat deze obsessie voor 99% voortkomt uit mijn onvermogen normale vuilniszakken met zo'n stripje dicht te krijgen, zijn overigens geheel waar.

"Klopt, maar het is groot genoeg," zei TBK ondertussen, want hoewel ik hier natuurlijk lekker uitweid, ging dat gesprek natuurlijk gewoon verder. Niet overtuigd riep ik "Nee, echt niet! Ik wil een hele grote, waar zo'n KOMO trekbandzak in past!" waarop TBK mij indringend aankeek en vroeg "Wil je nou een prullie om je troep in te mikken, of om erin te wonen?"

2 opmerkingen :

Blog Design by Get Polished