vrijdag 25 mei 2007

HakTak

Sinds dinsdagavond probeer ik een min of meer coherent en lollig stukje in elkaar te draaien, echter zonder enig succes. Vijf minuten geleden heb ik besloten dat ik het opgeef en er maar een puntenlijstje van maak:

* Iedereen die aan me gedacht heeft dinsdag: hartelijk bedankt, het helpt! Ik heb de komende twee weken nog een aantal andere tentamens, maar deze is in ieder geval achter de rug!

* Ik heb vandaag een méér dan hilarische mevrouw gesproken van de NS klantenservice. Ik kan niet eens uitleggen waarom ze nou zo dolkomisch was eigenlijk; het was duidelijk een gevalletje "daar moet je bij zijn", maar ik wilde het toch even genoteerd hebben.

* Voor de mensen die het Eindexamenjournaal kijken: The Big Kahuna had zowaar een soundbyte in de aflevering van vandaag! Handtekeningen zijn uiteraard op aanvraag verkrijgbaar, op stalkers wordt echter geen prijs gesteld. ;-)

* Ik ben vandaag bij IKEA geweest, waar ik conveniently "vergeten" (lees: verdrongen) heb dat ik al 19 mokken/koppen/bekers in de kast heb staan en dus 4 kopjes met schotels gekocht heb. Geen idee waar ik die dingen neer ga zetten, maar ik ben er erg blij mee. Ter verdediging wil ik nog opvoeren dat het de koppen zijn die bij de rest van mijn servies horen. Voor de respectievelijk naar suikerbroodjes, Schwartswalderkirchtorte en caramelpudding ruikende geurkaarsen heb ik echter geen excuus.

* De briefkaartenset met afbeeldingen van strandhuisjes heb ik echter laten liggen. Ja, daar was ik zelf ook best trots op! ;-)

Zo, ik heb wel weer genoeg onsamenhangend geleuterd voor vandaag, tijd om mijn bed maar eens op te zoeken.

2 opmerkingen :

 1. Dag Poes,

  Wat een toeval, bij de IKEA, daar was ik laatst ook!

  Groetjes,

  De Kattenfluisteraar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh, wat hilarisch! Ik dacht al: ik kén die persoon die naast me loopt! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished