maandag 6 augustus 2007

Ben je buuh? Knuf een beeh!

Aangezien ik de laatste tijd niet van de levensvreugd uiteenspat, sleepte Meneer de Poes me afgelopen zaterdagavond mee naar de Artis Zoomeravond voor een portie diercommunicatie. Het is bekend dat ik over het algemeen nogal opknap van het krieben van schapen en het leuteren tegen kleine en (middel)grote dieren en jawel: na een rondje kinderboerderij en een briljante conversatie met een rode vari voelde ik mij zowaar wat minder droefgeestig.

Uiteraard heb ik wel een paar tranen gelaten toen we langs het hok van de recentelijk overleden tijgerin Mira (ook wel bekend als "de tijger zonder staart") liepen, maar aangezien ik een zonnebril op had heeft niemand dat gemerkt. Nou ja, behalve die mevrouw in de scootmobiel die vlak naast me stond dan. En misschien die mensen op het bankje verderop. En de sneeuwuil, maar die begrijpt dat soort dingen. Althans, dat stel ik me zo voor.

Na de rest van onze “gebruikelijke” dieren én de vlindertuin bezocht te hebben, gingen we nog rond een uur of 21.00 weer naar huis. Voor wie ook naar de ZOOmeravond wil: Artis is nog de gehele maand augustus op zaterdagavond open tot zonsondergang. Wanneer dat precies is en welke activiteiten er verder georganiseerd worden kun je vinden op hun site.

2 opmerkingen :

  1. Kattenfluisteraar T.7 augustus 2007 om 22:09

    Ik brand een kaarsje voor Myra.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Kattenfluisteraar T.: Zal ze fijn vinden! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished