maandag 4 februari 2008

Sómmige ochtenden...

Soms heb ik van die dagen: ik word wakker en denk: "Ik moet gewoon blijven liggen!". Vanochtend was zo'n ochtend, maar ja, ik werd verwacht, dus na wel 3 (!) hele uren slaap sleepte ik me toch maar mijn nest uit. Dat had ik beter niet kunnen doen, want eenmaal bij de bushalte bleek mijn strippenkaart op. De verkoopmeneer was nogal eh, rielekst, wat resulteerde in een sprintje om nog op tijd de tram te halen met bijna Brinta-in-de-neus en aspiratie tot gevolg. Dat laatste is IC-humor. Nevermind.

Toen ik eindelijk in de tram zat bleek mijn mp3-speler AWOL. Nu is mijn mp3-speler niet gewoon een mp3-speler, maar datgene wat ’s ochtends in de tram het verschil maakt tussen leuke, gezellige zen-Poelekie en een naar strotten grijpende “Ik beuk zo je harses door die ruit als je nog 1 keer je f*cking neus ophaalt”-Poelekie. Oei...

Gelukkig voor mijn medepassagiers begaf de tram vóór ons het bij de Munt al, waardoor ik uiteindelijk zo druk was met via slinkse wegen op mijn werk terecht komen dat ik niet eens tijd had om me te ergeren aan stom geklets, geknisper en (gruwel!) neusophalerij.

De rest van de dag viel gelukkig mee, en met een volle strippenkaart, mp3-speler in de tas en zometeen een boel slaap zou het morgenochtend toch een stuk soepeler moeten gaan, gok ik zo...

4 opmerkingen :

 1. hihihi en ging het ook soepeler?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch vraag ik me af of het aan 'die ochtend lag'.
  3 uur slaap. Ik zou zeggen: er zijn van die náchten... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Juna: Oh, maar dat soort nachten heb ik wel vaker, maar daar volgt soms een hele rielekste, soepele ochtend op! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished