maandag 3 november 2008

"My hand says "ween"!"

Wie mij kent, weet dat ik niet aan feestdagen doe. Er is echter één uitzondering en dat is, juist,En een Halloween waarop Emilie Autumn optreedt, is natuurlijk helemaal tijgerswingwaardig!

Wat me wel opviel was dat het hele Halloweengebeuren in Utrecht veel minder speelt dan hier in Amsterdam, ik werd op Utrecht CS toch wat mal aangekeken. Aan de andere kant: in Amsterdam kun je in je string over straat skaten (letterlijk) en is er niemand die omkijkt, dus misschien dat het daaraan ligt.

Emilie Autumn was helemaal fijn, wel jammer dat er toch altijd mensen zijn die denken dat het normaal is om keihard te blijven leuteren terwijl er opgetreden wordt. Als ik je 10 minuten aan een stuk door dwars door mijn oorbescherming heen kan horen, dan zwam je té veel en (vooral) té luid. Jammer genoeg stond er op de gebruiksaanwijzing van mijn vampiertanden (bril-jante dingen overigens!) dat het absoluut niet toegestaan was mensen te bijten met die dingen in, anders had ik het wel geweten! *hap*

Verder stond deze avond in het teken van een heuse Polle/Poelekie-meet, die wat mij betreft zéker voor herhaling vatbaar is. Zolang ik mijn bril opzet, Les-Mioux meeneem én mijn handen beschrijf, moet ze me toch kunnen herkennen gok ik! ;-)

4 opmerkingen :

 1. Leuk! Ik heb Polle laatst ook ontmoet en dat was super.
  Ik zeg: we gaan een mini-weblogmeeting doen met alleen maar leuke bloggers :)
  Hoe'st met de bloeddruk these days?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Esther Webble: ja, Polle vertelde dat, zij was ook zeer enthousiast! Ik ben helemaal vóór een mini-weblogmeet, lijkt me super!

  Wat betreft de bloeddruk: we meten nu 1 keer per week om de paranoïde neigingen (de mijne) een beetje in de kiem te smoren. Laatste meting was 130/100, die daarvoor was een stuk lager (onderdruk 72), dus het gaat de goede kant op. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je zag er prachtig uit. In mijn hoofd heet je sinds het concert "the lovely Poelekie".
  Wat mij betreft ook zeker voor herhaling vatbaar.

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished