woensdag 26 november 2008

Blijkbaar kan ik er wél meer van maken ;-)

De kluts (voor zover ooit bezeten) is nog steeds niet terecht en ik moet eerlijk zeggen dat dat een beetje begint te wennen, dit in limbo zijn. Zoals bekend ben ik nogal van de 5-jarenplannen en heb ik in de afgelopen weken tot mijn (niet zo) milde paniek moeten constateren dat, gezien mijn gezondheidstoestand, mijn huidige 5-jarenplan integraal de prullie in kan. Dus daar zit je dan, zonder plan. Ha, dat rijmt!

Dit staat op papier superdramatisch en uiteráárd ben ik een enorme emo, maar feit is dat mijn bloeddrukproblematiek niet opgelost is door het feit dat ik nu een batch medicijnen slik die wel lijken te werken. Zoals ik op mijn werk placht te zeggen: “Beter is niet altijd genezen”. Wat overigens een heerlijke multifacetaire kalenderwijsheid is, maar dat geheel terzijde.

Uiteindelijk zal ik, mezelf kennende, heus wel weer een nieuw aantaljarenplan in elkaar draaien, maar misschien is het ook wel eens goed om een poosje te dobberen, hoe tegennatuurlijk dat ook voelt.

Waar ik enorm blij mee ben, is mijn, nogal post-absurde, gevoel voor humor. Want mánmánmán wat is het fijn om keihard om dingen te kunnen lachen. Mijn favoriete dingen deze week waren:

- mezelf. Van de manier waarop ik al 11 jaar lang elke keer weer over de drempel van de apotheek struikel tot het feit dat ik blijkbaar zó’n f*cking puberemo ben dat ik in een volle trein naar Linkin Park luister en 3 minuten lang bloedserieus kan denken: “Ja, dat is precíes hoe ik me voel!”.

- de, vaak sikkeneurige, gezichten van andere mensen als ik in een deuk lig om mezelf. Hoe minder grappig anderen het vinden, hoe hilarischer het voor mij is. Tja, threenager he...

- random shit die ik lees/zie, zoals:
“I got soul, but I’m not a soldier,” the refrain from The Killers 'All These Things That I've Done' (knip) has attracted mockery from comedian Bill Bailey, who points out that it doesn't make much sense: "You might as well sing, 'I've got ham but I'm not a hamster'."

En als beloning voor de lieve mensen die dit hele, in een doorwaakte nacht geschreven waardoor waarschijnlijk half-psychotisch overkomende, epistel gelezen hebben, iets waar ik zó hard om moest lachen dat ik letterlijk dubbelgeklapt met tranen in de ogen een glaasje water moest gaan halen (wat op zichzelf weer een vrij hilarische onderneming is overigens): IMPORTANT!!!

Voor wie hem niet snapt: hier & hier, hoewel ik vrees dat, zeker in dit geval, de grap uitleggen gelijk staat aan de grap volledig om zeep helpen.

2 opmerkingen :

  1. Dobberen en afwachten of en wanneer er weer land in zicht komt is moeilijk hè?

    Misschien alvast bas leren spelen tijdens het dobberen ;-)?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Polle: nogal ja! :-)

    Dat is inderdaad het plan...hey, een plan! ;-P

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished