dinsdag 5 mei 2009

Klets, klets, babbel, babbel*

Hét bewijs dat ziekenhuizen een wereld apart zijn: ik heb niemand over Bevrijdingsdag gehoord, maar het feit dat het blijkbaar Handhygiënedag was (echt waar! Ik wilde dat ik het verzonnen had!) was het gesprek van de dag.

Tijdens de introductierondleiding was trouwens binnen 0,3 seconden duidelijk dat ik er al eeuwen rondbanjer, maar ik heb zowaar iets nieuws ontdekt: een heuse hortus! Altijd gedacht dat het een overdreven benaming voor die 5 bomen aan de achterkant was, maar nee, het is een échte hortus! Die op de nominatielijst staat om te verdwijnen, dus gaat collectief op bezoek en teken het “Hortus moet blijven!”-boek! (Ha! Dat rijmt!)

Tot slot nog even een huishoudelijke mededeling: ik heb mijn linklijstje (voor de lezers thuis rechts) geüpdate. Mocht u niet tussen staan, maar wel tussen willen (of omgekeerd natuurlijk) of blijk ik ergens een foutje gemaakt te hebben: laat het me weten! :-)

* Kan wérkelijk niet op een titel komen...

6 opmerkingen :

 1. Ik ben voor hortussen.

  Ik ben ook voor mijn nieuwe adres bij mijn naam in je vernieuwde linklijst ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar was je niet vrij dan?
  In de zorg is 5 mei toch een collectieve vrije dag?
  (althans ik had een vrije dag, moest helaas toch werken)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Polle: uw verhuizing was de doorslaggevende factor voor het aanpassen van mijn lijstje! :-) Hortussen zijn Van Groot Belang! Ze verkopen ook plantjes, ik ga volgende week maar wat inslaan voor mijn plantenbakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Jacobdus: nee, blijkbaar niet! Ik ben zelf enorm slecht met vrije dagen en vakanties, ik ben zo'n type dat er plots achterkomt van "Oh shit, 't is Pasen!" en voor dichte deuren staat omdat ze denkt dat ze moet werken... arbeidspathos noemen ze dat ;-). Maar nee, ons ziekenhuis deed weer eens anders dan anderen en wij zaten hier dus collectief. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Liefje, wat leuk dat ik aanzet tot aanpassen. Ik vind het een eer. Maar...je hebt mijn oude blogspotadres nog steeds als linkje staan ;-). Vandaar :-).

  Wat leuk trouwens dat de hortus ook plantjes verkoopt. Dat wist ik niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Polle: ach, wat bizar! Ik zie het! Ook een andere link is niet goed aangepast, ik fix het meteen even!

  Ja, leuk he? En echt voor peanutsprijsjes ook nog!

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished