woensdag 15 juli 2009

Administratieoortjes

Vandaag was het tijd om wat administratie te doen en een flinke hoeveelheid (s)lopende zaken van mijn “(s)lopende zaken”-lijstje af te vinken. Aangezien ik, eufemistisch gesteld, geen groot liefhebber ben van het administratieve proces *coughendatissecretaressecough*, besloot ik het mezelf een stuk leuker te maken door deze fijne, ooit door vrienden uit Disneyland Parijs voor me meegebrachte en eerder deze dag door The Big Kahuna achter een kast vandaan geviste, Minnie Mouse-oren op te zetten.Briljant, niet?

Verder verkeer ik in een wat contemplatieve staat deze week, deels veroorzaakt door een (overigens zéér welkome!) verhoging van het energiepeil (lees: als je acuut ziek, zwak, misselijk en onderweg bent, is er geen energie voor wat dan ook, laat staan voor contemplatie) en extra aangewakkerd door het zien van Sunshine Cleaning (absolute aanrader!) met Tha B-Man. *mummelt “Contempleren kun je leren” en wandelt gniffelend richting nest*

4 opmerkingen :

 1. Staat je goed!
  Sunshine Cleaning vond ik ook een superfilm. Helemaal met je eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey MinniePOES Kvind t zeer briljant die blije mouseoortjes op jouw Poezenkoppie :D
  Film gaan we zien! ... kijken of mn energiepeil ook opgekrikt kan worden
  x

  Red-Bubblegum [wendy] op Twitter

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Polle: ik overweeg mijn oren naar mijn werk mee te nemen om op te zetten tijdens gecompliceerde afspraakinplan/rooster-achtige dingen.

  Sunshine Cleaning raakte wel een zenuw of veel, moet ik zeggen. Vind ik altijd wel een pre, dat een film je raakt *pats!* . ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Red Bubblegum: jolig zijn ze, he? Ik zag wel dat ik ze moet afstoffen, want ze zijn nogal stoffig op de foto... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished