vrijdag 3 juli 2009

Cool cat

Yay! Sinds gistermiddag is Huize Poelekie voorzien van een heuse airco-bak! Ja, decadent, maar het was hier in huis letterlijk 35 graden en zowel Rood, Les-Mioux als Poelekie zelf dreigden het zowel fysiek als psychisch te begeven.

Een jammerend telefoontje naar The Big Kahuna hielp de knoop doorhakken en ik moet zeggen dat ik spijt heb niet eerder zo’n ding aangeschaft te hebben. Zo’n 5 hittegolven geleden ongeveer.

The Big Kahuna merkte nog heel scherp op dat bijna elke crisis in Huize Poelekie bezworen kan worden met een groot wit apparaat (vaatwasser, airco…), wat behalve hilarisch eigenlijk ook ontzettend wáár is. Concluderend: airco! Yay!

4 opmerkingen :

 1. Oooh klinkt goed... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan ik me helemaal in vinden... Maar ben wel benieuwd: waar heb je die grote lelijke bak gelaten? (ik had ooit van die redelijke aso-buren in mijn volksbuurthuisje en die hadden die airco middenin de woonkamer hangen, en dan hadden ze gewoon een mooi klein glas-in-lood-ruitje ingetikt waardoor ze de afvoerpijp van dat apparaat naar buiten hadden gehangen... ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ won't let life define me: het is echt briljant. Ik vond het altijd overdreven, maar ik ben helemaal om. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Nina in vorm: hij valt qua lelijk nog wel mee eigenlijk, voor een lelijk apparaat. Hij staat in de woonkamer, naast de piano. Ik heb een omhoogschuifraam waar ik de afvoerpijp in klem kan zetten. Ik krijg echt de kriebels van dat geweld jegens glas-in-lood-raampje... sómmige mensen, echt waar! *rilt van afschuw*

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished