zondag 29 november 2009

Yup, gewonnen!En met de zin "En dan is er zee." kwam er een einde aan NaNoWriMo 2009. Een totaal van 50.054 woorden, een paarse balk en een "Winner!"-icon zijn het tastbare resultaat van een maand schrijverij, write ins, gesprekken en ervaringen. Zoals altijd begon ik als een speer op dag 1 en modderde ik voor mijn gevoel (een succesvol dagje links of rechts daargelaten) door tot de laatste dag, waarop ik nogmaals als een speer ging: 8796 woorden op een dag, het kan!

Deze NaNoWriMo werd mede mogelijk gemaakt door mezelf, de eekhoorns in mijn kop, de NaNo-ploeg bij de write ins en op Twitter, het oeuvre van de Smashing Pumpkins, diverse flessen Amé, de aanmoedigingen van onder andere Meneer de Poes, Kattenfluisteraar T., The Big Kahuna, Esther Webble en Polle, veel matig weer en de Philips Energy Light a.k.a. het limpje. Oh, en Rood en Les-Mioux natuurlijk, maar dat spreekt voor zich.

Hier op LogPoes hervatten we de normale programmering weer en ik beloof plechtig het nóóit meer over NaNoWriMo te hebben... tot volgend jaar oktober. :-)

4 opmerkingen :

 1. esther webble :-)29 november 2009 om 23:13

  Wauwwww gefeliciteerd! Geweldig! Zo'n schrijver kan ik ook nog wel voor ons boek gebruiken...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yeeehaaa! Je hebt het gehaald. Niets dan respect en lof, ik vind het echt een prestatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Esther Webble (zo heet je bij ons thuis nog steeds!): Dank je! Ik heb overigens geen idee of het überhaupt nog ergens over gaat, daarvoor moet ik het echt teruglezen! Wat voor boek bent u aan het schrijven?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Polle: Dank je! Ik ben ook nog steeds verbaasd dat het me gelukt is, want mensenkinderen, wat een boel woorden zijn het toch altijd weer! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished