maandag 14 december 2009

Muttley, is that you?*

Ondanks mijn straight edge lifestyle en voldoende nachtrust, werd ik vanochtend wakker met koorts en keelpijn. Op zich niet zo verwonderlijk, gezien de absurde hoeveelheden werk, werkgerelateerde én privé-activiteiten ik in de afgelopen weken in mijn leven heb gepropt. Het blijft me verbazen hoe dat werkt: wekenlang is het op alle fronten rustig, en ren ik, uiterst enthousiast overigens, van hot naar her. Ik heb dat ook altijd met concerten: een jaar lang kan er niets zijn waar ik heen wil, en plots sta ik bij twee concerten in één week. Heel typisch.

Dit weekend ging ik naar de állerlaaste post-datgenewaarikhetnietmeerovergahebben-activiteit (Quote van The Big Kahuna: "Hoe lang dúúrt dat NaNoWriMo in piepsnaam?!"), wat uiterst gezellig was. Er waren wat minder mensen dan bij de Kick Off, met wat meer ge-mingle tot gevolg. Op zondag was het tijd voor de Gerieskedjulde Polle/Poelekie-deet. Stoer de kou trotserend bezochten wij bijna alle dieren in Artis. En ook deze keer lukte het me wéér niet om een wasbeer te overtuigen van het feit dat hij (of zij) absoluut in mijn tas moest springen en met me mee naar huis moest komen. *zucht pathetisch*

Wat mij vandaag overigens wél lukte, was het invullen van een (uiteraard niet-kloppend) formulier van mijn grote vrienden de Informatie Beheer Groep zonder volslagen hysterisch te worden. Dit kan slechts betekenen dat ik óf volwassen aan het worden ben (brr!) of dat ik écht ziek ben... *gaat slapen*

* Als ik lach, klink ik precies als Muttley

3 opmerkingen :

 1. He bah, wat vervelend dat je ziek bent. Gaat het inmiddels wat beter?

  Wasberen zijn best rare dieren....je had je tas nog wel zo gezellig voor ze ingericht met kleurpotloden e.d. ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Polle: Ja hoor, het is niet heel ernstig gelukkig. Ik heb gisteren uitgebreid uitgeslapen en heb nu geen keelpijn meer, alleen nog een snottersnuf. Donderdag ben ik weer als nieuw! :-)

  Ik denk dat ik de volgende keer speciale wasbeerhapjes meeneem, ik denk dat dat "the missing link" is, want inderdaad: wie zegt er nou nee tegen een tas waar de 20 stuks-set Stabilo 88 stiften én 6 glittergelpennen in zitten? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dastardley and Muttley, DE favo serie van mijn zoon. En ik moet standaard koprollen van de lach als die Muttley zit te gniffelen ;)
  Fijn dat je je alweer beter voelt.

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished