maandag 28 februari 2011

Project glitterschoenen!

Al járen, al sinds die dingen nog 350 gulden kostten, wil ik glitterschoenen. Helemaal niet zo moeilijk om zelf te maken, maar u weet hoe dat gaat: het schiet er chronisch bij in. In het afgelopen jaar heb ik geleerd dat voor dit soort projecten maar één ding werkt en dat is zodra je iets wil doen, het meteen inplannen, (eventueel) spullen kopen en DOEN, voordat je enthousiasme verwatert en je weer in je dagelijkse blugh verzandt. Dus zodra ik deze tutorial van Jinx in the Sky zag, toog ik richting de schoenenboer, de glittertoko én de Pippoos en voilà:

Neus

Voor foto's en een korte beschrijving van het hele proces klikt u hier!

12 opmerkingen :

 1. Surprisingly, na je tweets waar ik me er een voorstelling van maakte, vind ik ze gewoon nog vet uitzien eigenlijk! Het is zo'n epic laag glitter dat het dekkend is, en om onverklaarbare reden word ik er blij van. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sparkly en awesome! Yeah! Beste detail: die paar sterretjes.
  (en ik ben benieuwd hoeveel modge podge er doorheen is gegaan)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. GE-WEL-DIG!! Dat heb je goe-OED gehad! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaaauuww!!! Superleuk dat je het gewoon zelf maakt als je iets wilt hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Wenz: ja, leutig zijn ze he? Ik heb ze nog pontificaal op tafel staan en denk elke keer dat ik ze zie: "Yay!". :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Daphne: Thanks! Ik heb echt heel weinig mod podge gebruikt, 1/3 van een potje! Het spul werkt echt superzuinig, stinkt niet en plakt geweldig! Echt een supertip! *poinkt*

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Maz: Dank je! :-D Ja, zeker met dit soort dingen, die redelijk makkelijk te maken zijn, is het zó ontzettend veel leuker om het zelf te doen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke schoenen. Ik denk erover om het ook te doen maar dat met mijn trouwschoenen.
  Maar blijven de glitters zitten als je met de schoenen loopt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De glitters blijven redelijk zitten, hoewel ik er geen hele dag achter elkaar op gelopen heb en ook niet buiten. Ik denk echter dat als je er nog een paar extra lagen Mod Podge (ik geloof dat er zelfs een variant is die dingen waterdicht kan maken, op hun website staat meer informatie gok ik zo) op doet na de laatste glitterlaag, dat ze dan wel bestand zijn tegen een stootje. :-) Let alleen op met glasglitters dat ze IN je schoen kunnen komen en je dan in je voet snijden. Plastic glitters zijn wat dat betreft een stuk veiliger.

   Verwijderen

Blog Design by Get Polished