donderdag 8 september 2011

Céline Poes vs De Robomop - een filmpje uit het archief

Gisteren hadden Kattenfluisteraar T. en ik het toevallig nog over haar, ons beiden niet realiserend dat het toen precies één jaar geleden was dat ze overleden is.

Een paar weken geleden vond ik tijdens het opschonen van mijn computer wat beeldmateriaal van Céline. Aangezien het voor zover wij weten het enige bewegend beeldmateriaal is dat er van haar bestaat, heb ik mijn non-existente video edit skillz er op los gelaten, met dit wat malle filmpje als resultaat:

6 opmerkingen :

 1. Achos, ze miept er de hele tijd achteraan! Hahaha, een bewegende prooi! Die ook een beetje eng is. :p Lief. En wat een überfijne stem trouwens, die kattenfluisteraar T! Die zou rieleksende teepjes moeten inspreken, dat vloog over de toonbank I tell you! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Net uw blog gevonden. Meteen al een biecht: ik ben een beetje op uw Kattenfluisteraar T. ...

  Elsewhere

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Wenz: ja, schattig he? Kattenfluisteraar T. heeft inderdaad de beste stem EVER. Eens kijken of ik hem zo ver krijg dat hij eens zo'n teepje inspreekt! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Elsewhere: Welkom op LogPoes! :-D Oeh, een semi-anonieme crushert! Dat zal de Kattenfluisteraar leuk vinden! Overigens ben ik altijd bereid om als koppelaarster op te treden! :-D #jente

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @LogPoes: Oh, het is niet UW Kattenfluisteraar? Dat opent alweer perspectieven. Maar aan de andere kant: ik vrees dat ik de koppelbare leeftijd te boven ben. En ook nog een beetje het uiterlijk van een EO-presentatrice heb. In mijn voordeel: ik heb ook een robomop. En een dwergkonijn. Dat aanvankelijk interesse toonde, maar nu door heeft dat het 'niet echt is, mam, het is niet echt!'.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Anoniem: Nee, de Kattenfluisteraar is mijn BFF! De perspectieven zijn geheel open! :-) Is er zoiets als "de koppelbare leeftijd te boven"? (en nee, dat is geen retorische vraag).

  ROFLMAO @ het uiterlijk van een EO-presentrice. 10 punten voor deze bril-jante zin! :-D Aww @ dwergkonijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished