donderdag 17 mei 2012

To do

Wat doet een LogPoes in dagen van “essays essays essays”, “tegen de klippen op tentamens voorbereiden” en “door de langstudeerboete definitief getorpedeerde vakantieplannen”? Nou, dan maakt ze een to do lijst!

Dingen Die Ik Ga Doen Na Mijn Laatste Tentamen

1) op de vloer gaan liggen en een hele dag lang héél, HEEL, HÉÉL hard huilen. Om alles.

2) opstaan van die vloer, een ijspack op mijn ogen doen.

3) slapen.

Zodra dat volbracht is, ga ik, geheel niet in volgorde en neenatuurlijkkrijgikhetallemaalnietafmaarlaatmeeven:

- 3 dagen per week tikgeiten om het komende studiejaar mijn boeken te kunnen betalen;
- READ ALL THE ZINES;
- minstens 4 zines schrijven/afmaken (hoppa!), waaronder 1 voor het 24 hour zine thing;
- het feit dat ik door mijn algehele malaise mijn Sketchbook limited edition niet af heb gekregen goed maken door mee te doen aan het Sketchbook 2013. Mijn Sketchbook 2012 is overigens momenteel op tournee én online te zien!
- een Schildpad blauw verven;
- de 31 boeken van mijn to read pile uitlezen;
- zowel LogPoes als YourfriendLP fatsoeneren, met frisse nieuwe tabbladen en tags en dergelijke;
- eindelijk die cursus Spaans voor beginners doen, want mi Español es nog steeds muy rudimentario en daar moet hoognodig wat aan gedaan worden;
- zwemmen. Heel veel zwemmen;
- de cursus Creative Writing bij CREA, die ik in het eerste semester heb moeten laten lopen vanwege (het wordt eentonig) ziekte, opnieuw doen;
- The Bass of Awesomeness afstoffen en bespelen;
- een tattoo nemen;
- weer eens zeep maken;
- met matties héngen;
- lang en hard nadenken of dit het allemaal wel waard is en of ik niet gewoon heel iets anders met mijn leven moet gaan doen en afhankelijk van mijn beslissing eventueel alvast Phonology en Wetenschapsfilosofie bestuderen om de studielast in het 2e jaar wat te verlichten.

Tot die tijd herhaal ik mijn twee mantra’s: "Hang in there, baby" en "Don’t think about it". U ziet mij hier ergens in juni wel weer verschijnen, hopelijk níet volledig batshit insane en hopelijk wél geslaagd voor een boel vakken. Tot dan!

16 opmerkingen :

 1. Dan ga ik je heel veel sterkte wensen. En hopelijk komt er uit de overpeinzingen dat het het allemaal zeer waard is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een goede to-do lijst. Ik ben zelfs lichtelijk jaloers op een aantal entries, hoewel ik niet zo van het op de grond liggen janken ben. Het zou wellicht wel lekker opluchten. Misschien overweeg ik het nog.

  Yay een nieuwe tattoo!!! Ik wil ook! (maar goed, dat blijft zo, tot je het eindelijk doet)

  Dat hengen, dat vind ik de beste entry. Maar ja. Dat klopt ook wel. Hugs epicly)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is dit niet een beetje overdreven? :-))
  Hopelijk is dit de longlist en komt er nog een shortlist. En dan de uiteindelijke winnaars. Heel veel sterkte de komende dagen en weken.

  The Big K.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wilde plannen zeg. Laat je mettertijd weten of en wanneer er wat van terecht komt? In ieder geval succes gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lijst! Maar ik vind plannen maken ook altijd fijn als ik het druk heb met iets minder leuks. Sterkte met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wens je veel rust en concentratie toe. Als het goed is gaan die samen, maar ik zeg niet dat dat mij in voldoende mate lukte.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ CiNNeR: hartelijk dank! :-) Ik hoop het ook en waarschijnlijk zal het daar wel op uitdraaien als ik eenmaal weer een beetje mezelf ben! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ kouw: ik heb tot nu toe nog niet op de grond liggen janken, wat mijzelf nog wel het meest verbaast! :-D

  Yup, de nieuwe tattoo is al in concept! #spannuuund

  Héngen. Absoluut héngen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ TBK: ROFLMAO @ "is dit niet een beetje overdreven?" Ik moet die anecdote eens een keer op LogPoes mikken, díe brengt pas De Levensvreugd! :-D

  Ik ben er nu nog keihard van overtuigd dat alles wat op de lijst staat, gaat lukken. 2 maanden is namelijk best een lange tijd en een deel van de dingen kunnen gecombineerd worden natuurlijk!

  Dank u! Ik stiefel stug verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Branwen: valt wel mee toch, qua wild? :-D

  Ik ben er nu nog heilig van overtuigd dat het me allemaal gaat lukken, vooral omdat een aantal van de dingen te combineren zijn. Ik houd u uiteraard op de hoogte!

  Dank je! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Marjolein: ja, ik had dit echt even nodig, want ik zag het niet meer zitten en dan is vooruitkijken soms de beste optie. :-)

  Dank je! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ Laurent: dank je wel! Ik heb nu al mijn lessen in ieder geval gehad, dus die stress is weg. Nu nog een maand examens en essays schrijven, en vooral chill blijven. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Go LogPoes! Go LogPoes! Je kunt het!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik hoop dat je inmiddels onderweg bent naar goede resultaten! Veel sterkte met alles, ook met die lange lijst van leuke dingen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @ Esther: Dank je! :-) 2 tentamens (waaronder eentje van het vak dat, I shit you not, HEL genoemd wordt en ook hell is) heb ik achter de rug, morgen nog een en dat was deze week!

  Aan de volgende weken/tentamens denk ik nog maar even niet, aan de leuke dingen die ik daarna ga doen uiteraard wel: mijn lijst met things to do is ondertussen alweer 3x zo lang als de lijst in deze post! :-D

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished