donderdag 3 oktober 2013

Jawel, een LogPoesPost!

Hallootjes!

Nieuwe maand, nieuwe kansen. Overigens heb ik ook een fris nieuwe longontsteking (die volgde op respectievelijk een bijholteontsteking en een bronchitis), wat zowel mijn joligheid (want ik sta stijf van de medicatie) als mijn afwezigheid hier (deels) verklaart.

Op mijn Engelse blog heb ik een kort verhaal dat ik als oefening geschreven heb tijdens mijn vak Creative Writing in Berkeley geplaatst: klik! Daarnaast heb ik inderdaad een selectie gemaakt uit de 536 foto’s die ik geschoten had, de overgebleven foto’s (uiteraard voorzien van al-dan-niet-leutige onderschriften) kunt u hier vinden: klik! Ik hoop dat de zonnigheid van de foto's het piepweer buiten (althans hier wel) een beetje compenseert! :-)

2 opmerkingen :

  1. Mooie fotoserie uit Californië. De vogels zijn huismussen die daar Old World Sparrows genoemd worden. In Nederland gigantisch afgenomen sinds de jaren 70. In Amsterdam slechts 10% van de mussenbevolking over, zitten nu in Almere, volgens de Vogelbescherming, vandaar dat je ze niet herkende.

    TBK

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ TBK: De laatste keer dat ik hier een mus gezien heb, was in de jaren '90 inderdaad. Maar die Amerikanen die ik sprak zijn sowieso mal, die herkennen geen enkele vogel blijkbaar, het was een beetje het equivalent van een Amsterdammer die een eend, een koet of een duif niet herkent. Uiterst vreemd, vooral omdat ze zo hippie dippie nature loving zijn daar in Berkeley! :-D

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished