maandag 28 oktober 2013

Weer-ige ongein op het plein

Uiteraard had ik het bericht over de ~Gigantische Storm~ gehoord, maar ik besteedde er bitter weinig aandacht aan. Ik word nogal kriegel van de redelijk Nederlandse gewoonte om altijd over het weer te mauwen (want je kunt er toch niets aan veranderen), bovendien wordt er elk kwartier wel weer een horrorwinter/lente/zomer/herfst aangekondigd en daarnaast heb ik een wat eh, malle verhouding tot het concept "weersvoorspelling".

Echter, toen ik vanochtend uit mijn raam keek, zag ik dit:


en hoorde ik een boel geloei van storm en sirenes. Desondanks was ik blijkbaar niet snugger en/of wakker genoeg om me te realiseren dat ik me gewoon moest omdraaien en weer in mijn nest moest gaan liggen, in plaats van naar college te (proberen te) gaan. Na een barre tocht van een uur keerde ik dan ook onverrichterzake retour. Morgen weer een kans.

Overigens hoop ik dat u en de uwen geheel gezond en veilig zijn, want damn, dit was daadwerkelijk een Gigantische Storm.

6 opmerkingen :

 1. Buren weg, bomen weg ...
  Gelukkig geen doden en/of gewonden op het plein en je hebt het er zelf ook heelhuids vanaf gebracht!
  Het was bar en boos in Amsterdam!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, hier zag het er zo ongeveer ook zo uit. Maar de waarschuwingen waren in goede aarde gevallen in huize CiNNeR, ben gewoon tot de namiddag thuis gebleven. Enige schade is dan ook beroerd zijn van de jaarlijkse griepprik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ TBK: Ja, het was hier een barre ellende! Het is ook vreemd leeg nu, als ik uit mijn raam kijk, zo zonder boom. :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ CINNER: heel verstandig inderdaad, ik ben ook vlot naar huis teruggekeerd en heb al mijn verdere afspraken afgezegd, want pfoe! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik reed op de A28, had ook beter thuis kunnen blijven want het was doodeng. Thuis bleken er dakpannen van het dak gewaaid, gelukkig is er niemand door geraakt.. Ach, en dat was het dan weer, moving on ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Esther: ik ben blij dat alles in orde is! En ik ben ook heel blij dat die storm voorbij is, want hij was best stoohoom! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished