zaterdag 3 januari 2015

Gelukkig 2015!

Hallootjes! Hopelijk heeft u allen het vuurwerkgeweld (dat hopelijk een beetje meeviel) goed doorstaan! De hoeveelheid staarten (1), neuzen (2), oren (4) en ogen (3) zijn onveranderd hier in Huize LogPoes, waarmee we kunnen stellen dat 2015 op goede voet (4 of 6, afhankelijk van of je voorpoten ook voeten vindt - ik niet overigens) begonnen is. U staat natuurlijk te trappelen om te horen wat de rijmelarij van het jaar is, dus ik houd u niet langer in spanning:

Laten we elkaar ontzien in 2015!

Jaaa, die kwam uit mijn tenen, mensen! Het is nogal een lastig decennium, met die -tien aan het eind. Ik bedoel, "Fijn in je vacht in 2008" kwam indertijd zo bovendrijven.

Overigens meen ik het wel, van dat ontzien: als we nou collectief proberen om andere mensen niet aan de kop te mauwen, dan scheelt dat al een slok op een eh, glas water. Of vlierbloesemlimonade, want zo hipster ben ik dan ook wel weer. Zie ook: mijn nieuwe avatar/userpic/profielfoto getiteld "Selfie", die een ode is aan de magie die make up, pruik, nepbril en malle muts heet. Ach, de een schildert op een canvasje, ik gebruik mijn harses, ieder zo z'n hobby artistik ekspresjun.

Mijn jaar is in ieder geval goed begonnen, niet alleen herontdekte ik dat slechts weinig zo rustgevend is als een pruik Carmensetten (dus ik Carmensette er meteen twee), ik boekte ook mijn rooster voor het komende studiejaar in mijn agenda en schreef me ook direct maar even in voor 4 (bijna) gratis workshops van het loopbaancentrum, hoppa!

Dit deed ik terwijl ik luisterde naar "Things are getting better" van N.E.R.D., een self-confidencebooster en productiviteitsaandrijver die zijn weerga niet kent. De tekst is overigens niet geheel/geheel niet (afhankelijk van uw werk) suitable for work, maar ik raad hem desondanks hardcore aan:

   

Volgende week kunt u een fotoverslag (mét al-dan-niet-leutige-onderschriften!) verwachten van een bedevaartstocht die ik vorige week maakte, aanstaande maandag echter kunnen de enquêteliefhebbers hun hart ophalen, want dan post ik een onderzoeksenquête waar ik hopelijk nuttige conclusies uit kan gaan trekken voor mijn studie. *doet fistbump*

4 opmerkingen :

 1. Het is een goed motto dit jaar - het lijkt me een strak plan als iedereen een beetje meer 'live and let live' deed. Ins algemeines. Zeg maar. Enfin, NERD moet even wachten, want ik zit hier naast TW en je zou zeggen dat hij geen Engels spreekt, maar je zult altijd zien/horen dat hij alle 'fucking's er zo uithaalt en dan KEIHARD door de supermarkt schreeuwt. Want dat doettie.
  YAYNESS over de enquete trouwens, want ik hou hardcore van die dingen en ik ben benieuwd naar de bedevaart! En uw selfie vond ik ook even het vermelden waard - ik weet niet hoeveel shots het heeft gekost, maar het resultaat mag er zeker wezen (zijn!!!).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat vind ik dus ook. En het is daarnaast een goede reminder aan self dat ik niet teveel moet mekkeren, want ik kan best een enorme mekker zijn, zo bij vlagen.

   Het lijkt me heel verstandig NERD even te laten wachten, het woord "shit" komt nogal vaak voor en ik weet wel zeker dat hij die gaat vangen, waarna hij "'CAUSE I'M THE SHIT!" door de supermarché gaat schreeuwen. Wat in theorie dolkomisch is, maar je toch liever niet in de praktijk meemaakt.

   Ja, de enquête test ik zo nog even, en dan gaat ie maandag live!

   Dank u! Ik heb hem maar direct tot nieuwe profielfoto geupgrade, want YOLO. Het was overigens inderdaad een gevalletje Industrial Light and Magic, als u mij niet zou kennen en u zou die dag zowel mij als die foto voor het eerst gezien hebben, dan had u hooguit gedacht dat het een heeeele verre achternicht was! :-D

   Verwijderen
 2. Een fotoverslag! Ik kan niet wachten! U ook een zeer goed 2015 gewenst, dit blog is in elk geval een zeer energiek begin!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, een heel incompleet fotoverslag ook nog, want ik vergat natuurlijk weer halverwege de bedevaart om foto's te maken. :-D

   Protip voor energieke blogposts: 35x achter elkaar naar One More Time van Daft Punk luisteren werkt als een tierelier!

   Verwijderen

Blog Design by Get Polished