woensdag 31 december 2014

Afsluitende post 2014

En dat was weer een jaar! Ondanks dat ik mekker dat het niet opschiet, heb ik dit jaar onder andere toch flink wat (al-dan-niet-moeizame) vooruitgang geboekt met mijn studie, is mijn huis gemiddeld 90% minder een baggerzooi dan in voorgaande jaren, deed ik een fotografiecursus, gaf ik een workshop, ging ik naar Londen en maakte ik ook nog eens een zine af.

2015 wordt het jaar van de afronding, “Oui ou merde”-style. De studie natuurlijk, maar ook hoop ik volgend jaar om deze tijd te kunnen zeggen dat ik geen (s)lopende zaken, creatief of anderszins, op mijn to do heb, al was het maar omdat ik besluit ze niet meer te doen. Ik ben echt meer dan klaar om aan de volgende fase van mijn leven te beginnen, hoewel ik op dit moment geen flauw benul heb hoe die eruit gaat zien. Ik hoop uiteraard op Geld en een hoogst oppervlakkige existens in Ellleeeeeeehj, maar gezien Hoe Het In De Wereld Werkt, zal dat er waarschijnlijk niet inzitten.

Aangezien ik vanochtend om 05:30 fiks snotterig wakker geworden ben en me Niet Bijster Hoe voel, ga ik zo maar even vlot aan de glutenvrije oliebol met krenten die ik gisteren gescoord heb, en dan mijn bed in. Ik wens jullie allen een meer dan uitstekende jaarwisseling en zie jullie, traditiegetrouw, weer op 3 januari!

8 opmerkingen :

 1. En zeefdrukken, en boekbinden en ,,,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, en nog een boel andere dingen, maar ik heb koorts en sta op kotsen terwijl hier buiten een mortiergranaat afgaat, dus ik vond het wel weer leuk geweest voor dit jaar.

   Verwijderen
 2. Beeldhouwen, sieraden maken, schrijven, sporten.. maar ik heb dat hele boeiende blafhoestje met koorts en ik ben al blij als ik niet voor de derde keer een schone broek moet aantrekken *direct verband tussen blaas en hoest*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zeg Kegeloefeningen. Of een leutige Depend slip. :-)

   Verwijderen
  2. Hier helpt geen oefening tegen, van Kegel of wie dan ook, vreeeessulluk! Ik heb ineens een Lady in huis :/
   En het schijnt weken aan te houden..
   Lesje in tel uw zegeningen.

   Hoe is het met de koorts?

   Verwijderen
  3. Sabine, ik twijfel er niet aan dat je het allemaal goed bedoelt, maar je comments hebben mij een iets te hoog TMI-lotgenotencontactgehalte en daar ben ik nogal allergisch voor, dus doe maar niet.

   Verwijderen
 3. Afsluitende posts vind ik altijd fijn, want neurotisch (ik dus). Mijn favoriete posts op LogPoes dit jaar: Vivienne Westwood/Melissa schoenen, Jaloehoers, reziekleren kun je leren (deel 1 en 2), de niet-schrijvende schrijver, Pinterest, komjoenittie, afspraakmalaise en de zeefdrukserie. Waarvan ik de vogel het leutigst vind en helemaal niet kleuterscholig, maar dat terzijde. En ik ben altijd blij met updates over zines. En verder zag ik een hoop filmpjes die ik nog nooit had gezien en die vrijwel altijd De Levensvreugd brachten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. OMG! EEN HEEL OVERZICHT VAN FAVORIETE POSTS!!! :-D Day = made! Dank u!

   Ik heb voor het komende jaar al een paar leutige dingen op de kalender staan (ja, neurotisch), waarvan ik hoop dat ze u ook zullen bevallen. Nu eerst maar eens naar de telefoonwinkel, want mijn smartphone heeft het begeven. Oeps.

   Verwijderen

Blog Design by Get Polished