woensdag 9 september 2015

Tussen droom en realité

Disclaimer: ik ben mij ervan bewust dat de foto's gigantisch zijn en zwaar gepixelleerd, dit is een foutje in mijn template dat hopelijk snel gefixt gaat worden. Mocht u een tip hebben, dan kunt u hem in mijn reactievakje achterlaten. 

Zoals de mensen die mijn zine LP Style gelezen hebben al weten, heb ik een nogal moeizame relatie met mijn haar. Na het jarenlang van zwarte poedelkrul naar rood steil haar te hebben gemarteld, laat ik het momenteel in het kader van "Leren Accepteren" uitgroeien. Voor wie zich afvraagt hoe ik dat in die moeizame uitgroeifase doe: pruiken.

Hoewel ik dus ondertussen wel weet dat ik helaas een zwarte poedel ben en ook altijd zal blijven, piept af en toe vanuit heel diep van binnen de enorme behoefte om zo'n (semi-)undercut te nemen op, met dan zo'n lange pluk aan de voorkant. In mijn hoofd verander ik namelijk zodra ik dat kapsel heb direct in: 


Op sommige dagen wordt de drang zo sterk, dat ik mezelf probeer wijs te maken dat het heus wel meevalt met die krul. Een beetje slag, meer niet. Zodra ik echter mijn pruik afzet, word ik weer geconfronteerd met de keiharde realité: poedel. Punt.

En om mezelf te dwingen eens op te houden met mijn gemekker over het willen van een undercut, heb ik een leutige compositiefoto gemaakt van hoe ik, poedel, eruit zou zien met een undercut:
Ik denk dat ik hem maar als achtergrondafbeelding op mijn laptop zet.

3 opmerkingen :

 1. Reacties
  1. Yup! :-) Op het plaatje hiernaast draag ik er eentje (deze foto staat overigens ook groter bovenaan mijn blog rechts) en op mijn Instagram (instagram.com/LogPoes) staan diverse selfies, allemaal met pruiken. :-)

   Verwijderen
  2. Oh, met mijn nieuwe layout staat mijn avatar niet meer naast, maar boven mijn comment! :-D Het plaatje boven dus, met de selfie-muts.

   Verwijderen

Blog Design by Get Polished