dinsdag 26 januari 2016

Breaking news: tentamens gehaald, toegelaten tot master!

Jawel lieve mensen, eindelijk weer eens goed nieuws op LogPoes!

Zoals u weet, moest ik deze maand de laatste twee tentamens van mijn studie afleggen - ik had besloten dat het, ongeacht de uitslag, de laatste twee zouden zijn, want er zijn grenzen. Het eerste tentamen had ik al gehaald en van het tentamen van maandag heb ik eerder vandaag uitslag (en jeuk - red.) gekregen: ook gehaald. Er rest mij nu nog slechts De Lijdensweg die Scriptie heet en dan kan ik mijn canonisatie bachelordiploma aanvragen.

En waar ik er in het verleden wel eens (lees: continu) aan getwijfeld heb of het halen van dit bachelordiploma ooit enig nut zou hebben, blijkt het nu, nog voor het binnen is, al zijn nut te hebben bewezen: ik ben namelijk toegelaten tot de Creative Writing master (low residency) van Kingston University, begindatum september 2016... mits ik dat bachelor diploma haal. Dus nu moet ik wel.

***

Aanstaande woensdag kunt u hier op LogPoes het eerste deel lezen van een korte trilogie aan gastposts geschreven door niemand minder dan The Big Kahuna. Ik zeg: begint u maar vast met trappelen!

4 opmerkingen :

  1. HEILIGE FUCK!!! U deed het! *confetti* *plaatselijke harmonie* En toelating tot Kingston! Ik ben helemaal excited voor het bereiken van deze awesomeheid! DAAR MOET EEN AARDAPPEL OP GEGETEN WORDEN!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank u, dank u!!! Ik zit zelf na 3 dagen nog steeds van "Wha?", het realiseer/besef-moment moet duidelijk nog plaatsvinden! Aardappel is een uitstekend plan, zodra ik weer een beetje fysiek functioneer, heb momenteel weer longsores helaas. :-(

      Verwijderen

Blog Design by Get Polished