vrijdag 27 september 2002

Jaaaaa, daar ziijjjn we weer! Met excuses aan mijn trouwe fans en een heleboel "tipse en truukse" zoals Tom zou zeggen...

* Albert Heijn Brazillië: Grote supermarkt, goed assortiment, vriendelijke cassières en zelfs een knappe cassier en...niet geheel onbelangrijk: je kunt ononderbroken je fiets vastmaken, de winkel inkomen en een mandje pakken. Is bij andere supermarkten nog wel eens een behoorlijk moeizaam traject.
* Na de Hoogbegaafden-hype is er nu de Hooggevoeligheids-rage. Binnenkort moet je dus zowel hoogbegaafd als hypersensitief zijn om nog een beetje mee te tellen.
* Voor de Buffy-fans: er is nu ook een heus Roleplaying-game. Kick ass!!!
* Verstrooiing in handtasformaat: minimag Celebrity. Het wachten is nu op hun eigen (mini?) website...
* Er is een manier om Las Ketchup iets draaglijker te maken... (Met dank aan Catharina, die mij deze link n.a.v. mijn post van 13/09/02 stuurde.)
* Ander goed nieuws is dat Emily-spulletjes te koop zijn bij American Book Center (briefkaarten en een frutselboekje) en bij Independent Outlet zag ik de broodtrommel.
* En dan last but not least een Emily maar dan echt: Miss Kittin, DJ/zangeres. Laat je door haar schattige uiterlijk, verpleegsterspakje en zoetje stemmetje niet misleiden, het is, zoals het cliché luidt, geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.

Zo, dit was het weer voor vandaag, veel plezier met bekijken, binnenkort meer!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Blog Design by Get Polished