maandag 3 november 2003

Utopia-verslagje:

Op vrijdagmiddag uurtje of 2 aangekomen bij het hotel. Na onze ervaringen met een ander hotel vorig jaar (=putlucht, geen ontbijt, postzegelformaat-handdoeken, de aanblik van hoteleigenaar Henk in zijn boxershort...) waren we voorbereid op het ergste. ´t Witte Huys overtrof echter onze verwachtingen: lieve mensen, fijn ontbijt, kamer met bad én balkon!

Om 20:00 uur was het tijd voor de Cocktailparty; bijkletsen met bekenden van vorig jaar en kennismaken met de gasten. De cocktailparty liep zoals gewoonlijk heerlijk lang uit, na afloop met een clubje mensen nog even een klein hapje wezen eten en "vroeg" (01.30 uur) naar bed.

De volgende ochtend om 10:15 uur waren we allen weer present voor de officiële opening van het weekend. De dag werd gevuld met Q&A´s (zaal stelt vragen, acteurs geven antwoord, erg leuk!) van de verschillende gasten, een heuse veiling (zere handen van het klappen na elke koop!) een workshop Klingon en natuurlijk de handtekeningensessie. ´s Avonds snel een hapje gegeten, verkleden en op naar de Fancy Dress, het optreden van Chase Masterson en natuurlijk de disco!

Het hoogtepunt van de zondag was het "Liar´s Panel": het publiek stelt vragen aan de acteurs, die alleen maar mogen liegen! Dat zorgt voor verwarring en bijbehorende hilariteit!

Rond een uur of 17:00 begon de closing ceremony, helaas moesten we direct daarna de trein gaan halen ivm mijn examen de volgende dag, onze versie van de dead dog party hebben we dit jaar in de trein moeten houden. Al met al een Fenomenaal Weekend!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Blog Design by Get Polished