maandag 20 oktober 2008

Poelekie UIT het ziekenhuis!

Yup, ik ben er weer! Ik begin langzaam maar zeker weer op mezelf te lijken en naar mezelf te ruiken: de katten trekken niet meer hun neus op als ik voorbij kom. De foto’s van mijn indrukwekkend bont en blauwe armen die ik overgehouden heb aan het infuus en de arterielijn zal ik u allen besparen; het feit dat mensen die het zien schrikken en spontaan Meneer de Poes verwijtend aankijken schetst wel een beeld lijkt me.

De hysterisch hoge bloeddruk (251/181 voor de kenners, voor de niet-kenners: ongeveer 2x de bloeddruk van een “normaal” mens) wordt met behulp van pillen-die-je-oma-slikt onder controle gehouden, verder onderzoek is ingezet naar wat de oorzaak kan zijn van deze bizarre waarden. Wordt vervolgd dus.

In vrolijker nieuws: ik ben sinds dit weekend de trotse bezitster van een heuse
Umbrella Academy Umbrella! Ik denk dat dat wel het leukste ding is wat ik ooit in mijn leven gehad heb. Hierrr met die regen! ;-)

14 opmerkingen :

 1. esther webble ;)20 oktober 2008 om 21:38

  Nou wat een idioot hoge bloeddruk inderdaad! Getsie! Had je soms 5 zakken zoute drop gegeten ofzo ;)
  Ben iig blij dat je weer lekker thuis bent. En nu ons niet meer zo laten schrikken! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je weer opknapt, je plu is ook koel. Dus jij gaat ook naar Fall Out Boy?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dacht ik dat ik soms een hoge bloeddruk had maar daar kom ik nog niet in de buurt. Blij dat je weer thuis bent en hopelijk vinden ze snel wat deze waarden nu veroorzaakt. Sterkte ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Esther Webble: was het maar waar, dan had het tenminste een duidelijk aanwijsbare oorzaak! ;-) Maar helaas, ik lust geen zoute drop... Ben zelf ook erg blij weer thuis te zijn en hoop dit niet meer mee te maken. *griezelt*

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Suavemente: thanx, ook namens mijn plu! Yup, Fall Out Boy, heb er helemaal zin in! Het voordeel van dit soort bands is dat je als "bejaarde" niet eens opvalt tussen de teenies: ze denken gewoon dat je iemands moeder bent! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Cinner: dank je! Dit soort waardes zijn vrij ongebruikelijk, ze zijn dan ook druk op zoek naar een oorzaak. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik lees dit nu pas. Wat een schrik! Fijn dat je nu weer thuis bent, maar wat naar dat je de oorzaak nog niet kent.

  Ga je nog wel naar Emilie Autumn volgende week?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Polle: het was inderdaad nogal schrikken. Ik heb mijn outfit voor Emilie Autumn al kant en klaar, dus tenzij ik heropgenomen word én vastgeketend, ga ik gewoon! ;-)

  Ik gok zo dat jij er ook zult zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Niet heropgenomen worden hoor! Het moet gewoon weer goed gaan vanaf nu.

  Ik ben er ook volgende week vrijdag. Misschien zien we elkaar daar?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Polle: ja leuk, een deet! ;-) *bedenkt licht nerveus dat dat misschien helemaal niet is wat je bedoelt en dat je me nu een griezel vindt... verder ben ik helemáál niet neurotisch-onzeker via het internet hoor ;-)*

  BeantwoordenVerwijderen
 11. *Grinnik*
  Ik ben helemaal niet internetdaterig maar vind het héél erg leuk om je daar te ontmoeten. Ook vanwege mijn nieuwsgierigheid naar je outfit ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ Polle: ik begrijp dat je benieuwd bent naar de outfit die de geschiedenis in zal gaan als "de outfit waar ik van tevoren al spijt van had, want ménsenkinderen wat een bewerkelijk gevaarte" ;-) Zal ik je een mailtje sturen met wie ik ben en waar ik te vinden ben voor verdere afsprakerij? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het lijkt me leuk om je daar te zien. Mailtje is prima (vrouwpolle @gmail.com).

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished