maandag 30 juni 2008

We poinken lustig verder

Altijd lachen, die Informatie Beheer Groep: krijg ik een blije brief met daarin “U bent ingedeeld voor uw mondelingen! Kijk op het rooster wanneer u moet!”, kom ik dus nergens op het rooster voor! Toch maar even gebeld, ze proppen me ertussen, maar de exacte datum en tijd weet ik nog steeds niet, dus ik ga maar uit van “vanaf 14 juli”.

Dit betekent dat de weekends met film (Indiana Jones, Dunya en Desie en Sex and the City, nee, ik heb hem niet gedwongen om mee te gaan naar de laatste twee films, hij ging geheel vrijwillig!), hightea-erij (Pilkington’s in Den Bosch) en het kijken naar bandjes in verre gebieden waarbij ik éindelijk eens heel urdinair “Look at your baby brother looking like a rockstar!” kon brullen* ten einde zijn.

De komende twee weken moet ik weer aan het boeken en uittreksels herlezen en het maken van posterpresentaties. Het grote voordeel is dat ik er dan ook weer snel mee klaar ben. *zoekt alvast Pritt-stift*

* Ik heb in mijn hoofd een lijstje van zinnen die ik graag een keertje wil gebruiken en waarvoor ik het juiste moment afwacht. Ja, da’s gestoord. Het is nog veel gestoorder als ik vertel dat ik me mijn hersens voorstel als een grote boom met daarin lades vól indexkaarten die beschreven, gearchiveerd, opgezocht en, indien de informatie op het kaartje van toepassing is uiteraard, hardop voorgelezen worden door een stel eekhoorns, dus dat doe ik maar ni... ok, doe maar net alsof u dit niet gelezen heeft, ok? ;-)

4 opmerkingen :

 1. *hoort nu heeeel hard "it's a small world after all"*

  Hoe kom je vanuit A'dam in godsnaam in Reusel terecht?????
  Dat is een dorp hiernaast!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Jacobdus: hoe je er komt? Nou, je neemt een auto en gaat dan richting Utrecht en dan zak je af richting Tilburg en dan neem je die weg die de hele tijd rechtdoor gaat met af en toe een rotonde en naast dat karrepad ligt en dan kom je er uiteindelijk. ;-)

  Maar even serieus: de ouders van mijn meneer wonen daar. Ik ben er in mijn hele existens wel 3 hele keren geweest, en dit was toevallig 1 van die 3 keer. :-)

  Wat ik me dan weer afvraag: hoe kom je in godsnaam op een jaar-oude post terecht! ;-P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die weg die kan ik dromen.
  3 jaar lang van Tilburg naar hier gereden.

  En hoe ik hier op een jaar oude post terecht kom?
  Je hebt in je logje van 27 mei een link naar de jaar oude post gezet.
  Vandaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Jacobdus: ah, dat verklaart een boel! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished