woensdag 10 september 2008

Gék! In de poezenkop!

Vandaag was een van die dagen waarop ik, ondanks voldoende slaap, maar niet echt wakker kan worden. Dit zorgt voor mallotige gedachten die echt alleen maar voor mijzelf hilarisch zijn. Denk aan briljante plannen als ooit, op een dag dat Kattenfluisteraar T. tot 14:00 uur wil gaan uitslapen al om 09:00 uur ’s ochtends, gewapend met een boombox, zijn huis te betreden om vervolgens bloedserieus het hele album The Black Parade van voor naar achter te karaoke-en.

Nee, Kattenfluisteraar T. snapte ook niet wat daar nou zo grappig aan zou kunnen zijn, maar ik zag het helemaal voor me en ging ongeveer rollend over straat. Uiteraard deels omdát hij het niet grappig vond, want hoe minder grappig andere mensen mijn flauwekul vinden, hoe hilarischer het allemaal wordt natuurlijk.

Maargoed, voordat hier meneren in witte pakjes aanbellen die me een poosje gedwongen willen laten recreëren in een instelling in het bos, in het bos, ga ik, sterrenkundeboek onder de arm, mijn nest maar eens opzoeken. Wel zo veilig.

3 opmerkingen :

 1. Je stuk laat me, vlak voordat ik ga slapen, héél breed glimlachen.
  Ben zó benieuwd naar die Black Parade karaoke!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahaha ja doe het en maak er een youtube filmpje van! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Polle: ik ben blij dat ik niet de enige ben die er de humor van inziet! :-)

  The Black Parade karaoke... het móet gewoon ergens bestaan, kan niet anders. Ik moet serieus minstens 3 bier achterover tikken voordat ik durf te zingen in het bijzijn van anderen, en aangezien ik straight edge ben, wordt dat wat lastig (nu is meteen duidelijk waarom mijn zangcarrière maar niet van de grond komt ;-P), maar ik denk dat ik hiervoor edge zou breken, zoals dat zo mooi heet! ;-)

  @ Suavemente: zie ook de reactie bij Polle, bovendien vrees ik dat ik bij "tragic affair" (ik weet niet of je bekend bent met het album, maar dat is binnen 10 woorden) al gierend over de vloer rol van het lachen, vooral als ik het écht in de kamer van Kattenfluisteraar T. zou doen, en dan met name om de KILL!-blik die hij me zou geven... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished