woensdag 3 september 2008

Ooohmmm!

Gisteren hoorde ik dat een stelletje malloten ingebroken hebben bij Artis en daar niet alleen vernielingen hebben aangericht, maar ook de chimpansees en nijlpaard Tanja hebben lastiggevallen. Nu heb ik sowieso een schurfthekel aan mensen die ongevraagd met hun poten aan (de spullen van) andere mensen zitten, maar hier werd ik echt RAZEND van. Slapende chimpansees en een 48-jarig nijlpaard… *schudt hoofd*

Dus als er binnenkort een nieuwsbericht verschijnt over een in een Revenge-hoodie geklede duistere figuur die, “Blijf met je poten van Tanja!” brullend, een Molotov-cocktail door de ruit gegooid heeft bij de personen die veroordeeld zijn wegens deze ongein, dan ben ik het niet. Da’s namelijk in strijd met mijn boeddhistische principes. Maar ik heb het bloedserieus even overwogen.

In vrolijker nieuws: ik kreeg vandaag de uitslag van mijn vorige week gemaakte X-thorax en mijn longen zijn, op een klein fissuurtje dat vanzelf geneest na, prima in orde. Toch wel fijn om te weten, aangezien er een significant deel van mijn leven tegen me aangerookt is. Ook het feit dat ik weer reutelvrij kan ademen is zeer bemoedigend!

6 opmerkingen :

 1. Tjonge jonge wat een nutteloze actie weer, beetje flessen gooien naar aapjes. Ik word toch altijd zo pissed en verdrieting van dierenberichten in de media :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "verdrieting"? Nou ja, je begrijpt me wel..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Esther: ja, sommige mensen zijn echt verschrikkelijk stom, ik word er ook altijd verdrietig van (en enorm agressief, als ik heel eerlijk moet zijn).

  Aan de andere kant zijn er ook mensen zoals mijn collega, die een nest sneue poezen gevonden heeft (6 stuks) en ze ook allemaal gehouden heeft! "Kon er nog best bij" zei ze heel droog, maar ze is wel mijn held. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, 6?? Bewonderenswaardig idd. Ook nog eens allemaal in 1 keer, da's vast even wennen :)
  Mijn max is toch wel 4.. (ok, misschien 5 in een noodgeval)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat jouw longen helemaal goed zijn! En ja, sommige mensen moeten eerst op de cursus: hoe gedraag ik me normaal, voordat ze op de maatschappij losgelaten mogen worden, wat mij betreft.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Esther webbles: inderdaad, zo'n cursus zou geen overbodige luxe zijn! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished