vrijdag 24 oktober 2008

Léuk die verlate puberteit

Sinds ik het ziekenhuis verlaten heb, heb ik mijn threenagerdom naar geheel nieuwe hoogtes opgestuwd. Een fikse aanval van post-ontslag shopperitis heeft tot gevolg gehad dat mijn haar nu naar kinder-antiklittenspray van de HEMA ruikt, ik loos ga op mijn roze Nintendo DS (met Barbietasje) en rondloop met een bril-jante pet. In een Emilie Autumn-hoodie met een Umbrella Academy Umbrella. Hey, je doet het goed of je doet het niet. ;-)

Verder is vandaag mijn bloeddruk voor de laatste keer deze week opgemeten, hij is nog steeds te hoog, maar niet hysterisch te hoog, dus ik kan aanstaande zondag gewoon naar Fall Out Boy. Yay! Ik heb me nog nooit zó 14 gevoeld! :-)

3 opmerkingen :

 1. Jaaa Fall Out Boy! Ik ga ook! Denk wel dat het merendeel heeel jong is, zijn we de oudsten haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Jenny: ik geit er wel over, maar eigenlijk viel dat de vorige keer (maart 2007, Tilburg) reuze mee! De concentratie teenies stonden met name "stage left" (aka Pete's kant) heel erg vooraan te "Peeetpeeetpeeet"-en (wij doen daar thuis met enige regelmaat nog imitaties van). Voor ons stonden 3 meisjes van 14 té schattig alles mee te zingen, de rest van het publiek was duidelijk ouder. Er werd zelfs gecrowdsurft!

  De "circle pit" daarentegen kwam niet echt van de grond, vooral omdat ik geloof dat men hier aan deze kant van de oceaan niet aan circle pitting doet, maar mochten ze het weer gaan proberen, dan doe ik mee! *lacht zich dood om eigen "hardcore-heid"* ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha oke! Ben benieuwd, ik piep gewoon mee haha

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished