maandag 23 februari 2009

Inside out

Tassendragers (m/v) heb je in verschillende soorten. Zo zijn er de mensen die het voor elkaar krijgen slechts met een portemonnee, telefoon en huissleutel het huis te verlaten. Anderen slepen hun halve huisraad mee. Ik gok zo dat u als trouwe LogPoeslezer niet lang hoeft na te denken over tot welke groep ik behoor... Niet dat ik me ooit anders had kunnen ontwikkelen: als Montessori-kind én kunstschaats/ballet-miep ben ik nu eenmaal dubbel belast.

Elke tas die ik ooit bezeten heb in mijn leven is uiteindelijk door overbelasting aan zijn einde gekomen en ook het spel "Raad de inhoud" (iedereen mag raden wat erin zit, als men uitgeraden is en er zit nog iets in, wint de tasbezitter) heb ik nog nooit verloren, want wie verwacht er nu een blikopener in een handtas?

De dagen van de blikopener liggen achter me*, maar ook nu sleep ik nog de meest hilarische dingen mee. Vandaag was qua tasovervulling een hoogtepunt, vandaar dat ik er een leuke fotoserie aan gewijd heb, mét van die lollige scrolloveruitlegvierkantjes!

Degene die hierdoor de smaak te pakken heeft gekregen kan terecht bij "In my purse".

* Puur en alleen omdat (bijna) alle blikken tegenwoordig zo'n treksluiting hebben overigens...

8 opmerkingen :

 1. en dan dacht ik dat ik veel in mijn tas had.... hiermee vergeleken ben ik toch een minimalist ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, wow.. dit moet ik aan mijn vriend laten zien, je bent bijna nog erger dan ik! En ik neem al slotontdooier, pleisterspray, antihistamine en een klein zwitsers zakmesje mee. Naast de gewone zaken als pijnstillers, make-up spiegel, lippenstift, lipglos, pen, elastiekje... oftewel, ook zo'n pakezel dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Kriebels en krabbels: volgens mij zijn de meeste mensen hierbij vergeleken minimalist ;-) Ik moet er eerlijk bij zeggen dat ik deze fotoserie ook gemaakt heb omdat zelf ík vond dat het bizar veel was. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ won't let life define me: slotontdooier, nee, die heb ik nog nooit meegenomen, maar ik heb dan ook geen auto. Wel heb ik lange tijd (tot hij stuk ging) een knijpkat in mijn tas gehad... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Krijg je daar geen rugpijn van? Jeumig zeg :)

  Ga misschien ook eens een fotosessie aan mijn tas wijden..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Esther: rugpijn niet, maar wel pijn in mijn armen en schouders. Dit was ook wel een epische hoeveelheid spullies, vandaar deze post. Ik ben wel benieuwd naar wat er allemaal in jouw tas zit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk om te zien wat jij allemaal bij je hebt! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished