dinsdag 10 februari 2009

Poelekie, present!

De afgelopen week kwam ik er maar niet toe om eens rustig op mijn derrière te gaan zitten en een lollig stukje uit mijn toetsenbord te rammelen. Verder ben ik helemaal niet ADHD, hoe komt u erbij?

Achter de schermen speelt er zich echter een boel af, zo ben ik laatst op een vrije woensdagmiddag op audiëntie geweest bij mijn Favoriete Artisdier (FA, zo u wilt): Tanja het nijlpaard. Tanja dobberde ondanks steeds verder vorderende ver gevorderde leeftijd wat rond in haar bassin en zag er ouderwets wat knorrig uit, maar dat heb je al snel met nijlpaarden, dat ze er wat knorrig uitzien.

Ook schafte ik in de Artis cadeauwinkel een bríl-jante rockhopper penguin aan als verjaardagscadeau voor Kattenfluisteraar T., die hem als pauze-pinguin gaat gebruiken op zijn werk. Het principe pauze-pinguin is simpel: als je achter je bureau je broodje opeet en iemand begint een werkgerelateerd zwamverhaal, dan steek je resoluut de pinguin in hun richting en zeg je: “Talk to the penguin!”. Zelf hoef ik geen pauzedier want ik heb een (yup, ik vind hem nog steeds hi-la-risch) Eigen Kantoor... *rolt wat heen en weer over de vloer en giert het uit*

2 opmerkingen :

  1. Oh, dat idee van een pauze penguin vind ik wel een goeie... :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ won't let life define me: ik vond hem ook vrij briljant, ja! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished