dinsdag 29 september 2009

Diversigheden

Aangezien ik weer eens last heb van een "te veel te melden"-raaitursblok, een totaal random puntenlijstje:

- Om maar met de deur in huis te vallen: de meeste rouwkaarten zijn echt verpletterend, verpletterend afschuwelijk. Het is al erg genoeg dat iemand er niet meer is, zonder dat daar nog grauwe winterlandschappen, viezig bruine zeegezichten en/of pedante, "troostende" rotgedichtjes aan toegevoegd moeten worden: "De mooie herinneringen zullen jullie tot steun zijn..." Rot. Toch. Op! Denken aan mooie herinneringen maakt het alleen nog maar érger dat iemand er niet is, of werkt mijn emotie-eekhoorn anders dan die van andere mensen? Maar goed, rouwkaarten: een business waar nog veel in te ontwikkelen valt.

- Hét bewijs dat er in september ook leuke dingen gebeuren: mijn nichtje trouwde, op briljante wijze, (deels) aan zee, waar ik als extra extra bonus nog een heuse vuurtoren in actie zag. Malle Amsterdammer die ik ben, dacht ik uiteraard eerst dat het een zoeklicht was... als ik Meneer de Poes toch niet had...

- Twee weekends voornamelijk slapen en één fikse chiroprak-beurt later is de post-kaboemie hoofdpijn verdwenen en loop ik weer als een kieviet. Nou ja, zonder die vogelige nekbeweging dan.

- Er is weinig zo vrolijkmakend als een prachtige Brazilliaanse makeupartist die je begrijpt.

- Pogingen Les-Mioux te bewegen tot een filmbare bellenjacht zijn tot nu toe vruchteloos gebleken, maar we houden vol!

- Ik houd van Café Koosje! Ze zijn lief en kijken niet raar als ik daar met mijn dagboek wat rondhang en ze hebben fijne broodjes geitenkaas.

- Morgen ga ik met The Big Kahuna op expeditie naar de Woonbeurs, mocht u een katachtige kopjes zien geven aan de Marmoleum-stalen, dan eh... heeft u me gespot! ;-)

4 opmerkingen :

 1. Cafe Koosje, jaaaa, dat vond ik ook een fijne plek!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken Cafe Koosje helemaal niet. Ik geloof dat ik dringend op expeditie moet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Esther: nu er niet meer gerookt wordt in de horeca, overweeg ik er te gaan wonen! *komt binnen met bakfiets vol zooi & twee katten en roept: "Njaa, ik woon hier nu! Hierrr met dat broodje geitenkaas!"* ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Polle: Cafe Koosje ligt létterlijk op een halve rol van Artis, dus dat is perfect te combineren! *hinthint*

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished