woensdag 9 september 2009

Yup, 't is weer september!

Zoals u weet is September, eufemistisch gesteld, niet mijn favoriete maand. Hoewel ik heus wel weet dat het suspicious learning is en dat ik zelfs 1997 (wat een heel jaar aan septembers was) (ternauwernood) overleefd heb en me dus niet moet aanstellen, ben ik toch altijd wat nerveus zodra de maand begint, u kent dat wel, dat Zwaard van Damocles-gevoel.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dan ook niet heel erg verbaasd was toen afgelopen zaterdag de auto waar The Big Kahuna en ik in zaten van achteren aangereden werd, wat een total losse auto, een flinke bult op het hoofd van The Big Kahuna en voor mij een lichte hersenschudding (shaken squirrel syndrome?) tot gevolg had. Ik ben er nog niet uit of mijn bizarre koelbloedigheid in extreme situaties ("Mam, kun je even remmen?") een gevalletje stoer, een gevalletje fatalistisch of een gevalletje PTSS is, maar gelukkig hebben we alles prettig kunnen afronden met de, uiteraard zéér geschrokken, op-ons-botsende partij.

Deze hersenschudding is gelukkig een heel stuk lichter dan de hersenschudding die ik in januari 2003 (Noot aan zelf: Zie? Niet in september!) opliep, maar ik doe de komende tijd toch rustiger aan, voor de zekerheid.

Overigens is er ook vrolijkheid te melden: The Big Kahuna is vandaag maar liefst 62 jaar geworden! En om dat te vieren een heus nummer over september! Schudden! *au!*

4 opmerkingen :

 1. Wat erg van die aanrijding!!!!
  En alsnog gefeliciteerd met je mama.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook vandaag ben ik nog uitgebreid gefeliciteerd tussen het lesgeven door. De mooiste was van een lichtvoetige wiskundige: "Hé, nog getrakteerd met je verjaardag", gevolgd door de slappe lach. Ze had flink van de Celebrations gesnoept, gisteren.

  The Big K. die zich opmaakt voor het volgende avontuur :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Esther: dank je! Ze leest hier mee (en reageert onder jouw reactie) en ik gok zo dat ze het erg leuk vindt om gefeliciteerd te worden!

  Het ongeluk was nogal blugh, maar we zijn er allemaal gelukkig grotendeels heel uitgekomen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ The Big Kahuna: die is vrij hilarisch inderdaad! :-D

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished