maandag 17 januari 2011

Update!

Even kort tussendoor, zodat we daarna weer vrolijk verder kunnen met de jolijt, de leut en de makupschoolverslagjes: na twee keer een (hilarisch!) uur met de uiterst lieve en behulpzame helpdeskmeneren van xs4all aan de lijn te hebben gehangen, is het internetprobleem vooralsnog opgelost en heb ik weer internet op mijn nieuwe computer. Daarnaast doet ook mijn vaste telefoonlijn het weer, dus ik ben (telecomtechnisch in ieder geval) weer helemaal verbonden met de wereld.

Het doen van aangifte en het regelen van nieuwe pasjes en dergelijke ging heel voorspoedig, op een wat absurdistische interactie met de postbode die mij mijn aangetekend verzonden creditcard wilde overhandigen na. Op de vraag "Mevrouw, kunt u zich legitimeren?" kon ik slechts gierend van de lach "Nee, dat kan ik niet, ik ben vorige week beroofd van mijn paspoort!" antwoorden, wat de arme man nogal in verwarring bracht. Het ding ligt nu braaf op me te wachten op het postkantoor.

In verder nieuws voor de mensen die zich verre houden van Twitter: precies een week geleden dropten The Poeticores hun demo EP "Poetry is totally punk rock", die u hier kunt downloaden. Ik vind hem bril-jant, maar ik zit dan ook in de band. Ja, dat rijmt. Veel luisterplezier!

4 opmerkingen :

 1. Ik vind het fijn dat de 'mijn-hele-leven-is-gejat-crisis' inmiddels geen crisis meer is.
  En de EP staat mooi te wezen in mn iTunes en wordt iedereen met oren door de gehoorgang geplempt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Daphne: ja, ik ben ook blij weer min of meer op de rit te zijn wat dat betreft. Nu de rest van de zooi systematisch afwerken. :-)

  In je ITunes?! Duuuuude! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad: de rest van de zooi systematisch en tijdig afwerken.
  Sterkte en succes.

  The Big K.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ The Big Kahuna: dank je! Ik doe mijn best! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished