zaterdag 19 maart 2011

En hoe is het verder in Huize Poelekie?

In de laatste week van februari zag ik niet alleen Janelle Monae en My Chemical Romance, maar verlaagde ik ook mijn medicatie. Zoals u weet is elke wissel van medicatie altijd spannend en eng en stress en jenk en brul, maar na een kleine maand durf ik voorzichtig te zeggen dat deze verlaging prima verlopen is. Met z'n allen: yay!

In diezelfde week had ik een heuse makeupklus met eh, eigenlijk wel heel redelijk resultaat. Misschien wordt het nog wel eens wat met mij en dat pienselen...

Maart begon goed, met een bookmarkbombing en het tot een neergeschoten junk metamorfoseren van Kattenfluisteraar T. Foto's van dat laatste zet ik overigens NIET op het internet, sinds The Big Kahuna mij bloedserieus vroeg of ik hier iets mee te maken had (het antwoord hierop is overigens NEE), ben ik wat voorzichtiger geworden met mezelf incrimineren. ;-)

Vervolgens breide ik, terwijl ik anderhalf seizoen Black Books (aanrader!) keek, deze sjaal:


Verder hield ik me deze maand bezig met het broeden op een nieuw project met het #LCF, het fabriceren van macarons en chocoladetaart met @_kouw tijdens een bril-jante workshop bij Tout en de enige vijftig-minner zijn bij een lezingenmiddag in het kader van de boekenweek. De komende weken moet ik (ik wil niet!) mijn hele woonkamer en keuken inpakken, want er wordt een nieuwe vloer gelegd en (jawel! Eindelijk!) ik krijg een nieuwe badkamer! *doet dansje* Leutige foto's van het proces volgen uiteraard tee zet tee.

6 opmerkingen :

 1. Ik zeg: yay op de geslaagde medicatiewissel! (en op de sjaal doe ik een bewonderende zucht)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Esther: dank je! :-)

  De sjaal is overigens uiterst makkelijk, het is alleen recht breien en dan de flossen eraan maken (gewoon knopen), het is de meerkleurenwol die deze sjaal maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. YAY! En sinds ik voor Masha een Möbiusband haakte in de kleur Harry & Ron van Opal, volg ik de collecties van deze producent nauwlettend. Zo hadden ze een continenten-lijn, een beroepen-lijn en een lijn met kleuren uit Hundertwasser-schilderijen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Catharina: die hebben inderdaad ontzettend leuke wol! Ik mag even geen wol meer kopen, maar zodra ik door mijn huidge stash heen ben, ga ik op jacht! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die vloer gaat zo ontzettend GOED worden. Echt. Dat vieren 'we' dat met de macarons die ik dan voor je maak. In dezelfde kleur als je vloer. Mocht dat lukken. Anders worden ze oranje. Ook leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ _kouw: hey! Een comment! Geen idee waarom ik hier geen notificatie van gekregen heb. *grumbles* Die vloer gaat inderdaad vrij briljant worden. #Forborocks

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished