maandag 15 augustus 2011

LogPoes de retour!

Aloha! Ik ben er weer! Nou ja, technisch gezien ben ik er fysiek al een dag of 11, maar het duurde even voordat ook mijn slaap/waak-ritme doorhad dat ik niet meer in Californië zat.

Weer thuis zijn is heel erg wennen, uiteraard omdat ik 6 weken in een andere omgeving verkeerd heb, en het vreemd is om bepaalde mensen (en poezen!) die je dagelijks zag, plots helemaal niet meer te zien, maar ook omdat mijn (t)huis veranderd is, zowel qua uiterlijk (nieuwe vloeren, geverfde muren, etcetera - thanks, The Big Kahuna!) als qua bewoners: Rood is, zoals trouwe lezers weten, in juni overleden en Les-Mioux woont tegenwoordig permanent bij Kattenfluisteraar T, waar hij het uitstekend naar zijn zin heeft. Neemt niet weg dat het raar leeg en stil is in huis.

Daarnaast kreeg ik het uiterst droevige nieuws dat H, mijn favoriete collega ooit, tijdens haar vakantie overleden is. Het realiseer/besef-moment heeft zich nog niet aangediend, vooral omdat ik haar natuurlijk niet meer elke dag zag. Morgen is haar afscheidsdienst en dat voelt heel onwerkelijk.

Om deze post geen complete, in H's woorden, dumper te laten zijn, kunt u hier naar 97 spiksplinternieuwe charmante foto's met (hopelijk!) leutige onderschriften kijken die u een zéér onvolledig beeld zullen geven van mijn avonturen in Californië. Enjoy responsibly!

6 opmerkingen :

 1. Zo, dat is heftig zeg, zo'n plots overlijden. :(

  Maar u is terug! Dat zijn fijne dingen. Bijna 100 foto's met leutige onderschriften ook! *duikt erin*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Wenz: ja, het ramde er dan ook keihard in, zeker gezien het feit dat ze begin 40 is en een tienerzoon heeft. :-(

  Ik ben blij dat u de foto's weet te waarderen! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een afschuwelijk nieuws! Veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Esther: dank je! Het was heftig, inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een akelig nieuws om bij terugkomst van zo'n mooie vakantie te horen...het is al raar genoeg om inens weer in Nederland te zijn, heb ik ook ervaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Laurent: het was nogal een rotklap inderdaad. En het weer in Nederland zijn is uiterst vreemd en went maar moeilijk.

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished