maandag 30 juni 2014

Summer's here!

Ja lieve mensen, daar ben ik dan eindelijk weer! Maar liefst 5 hele dagen later dan ik aangekondigd had, wat leuk past in het thema van dit jaar: het duurt allemaal langer dan gepland, maar uiteindelijk gebeurt het toch. Op dit moment bevind ik me in een fancy ass hotelkamer in Kensington omdat dat is hoe ik rol. Ik rol overigens ook een beetje omdat ik gisteravond een glutenvrije pizza at die zó uitstekend was, dat ik even dacht dat ze zich vergist hadden. Bij de tiramisu wist ik het bijna 100% zeker, maar ook die bleek geheel glutenvrij. U ziet, ik ben nog steeds een ster in coolstorybro.

Uiteraard heb ik de afgelopen dagen weer een charmante bak foto’s geschoten en diverse leutige en pas-achteraf-leutige avonturen beleefd, daarover volgt later deze week een update, uiteraard met foto’s met al-dan-niet-leutige onderschriften. Sowieso volgen er nog diverse posts de komende tijd: aangezien mijn blogdraftfolder ongeveer 65 aanzetjes bevat én omdat ik het twee jaar geleden een prettige manier vond om een beetje greep te houden op die 8 weken vrijaf, ga ik ook deze zomer weer met grote regelmaat bloggen. Dat “vrijaf” moet u overigens breed zien: behalve dat ik nog wat restantjes studiewerk af moet maken, ik ga twee CREA cursussen doen, ergens nog een leutige workshop volgen, op touristiek in eigen land en schrijfwerk dat in diverse statia van voltooiing is, afmaken. Om een fikse stok achter de deur te hebben wat betreft dat laatste, doe ik in juli mee aan Camp NaNoWriMo. Ik hoop aan het eind van de maand zo’n 20.000 woorden rijker te zijn, waar hopelijk dan zo’n ¾ nuttig materiaal blijkt.

In geheel ander nieuws, wat mij nu al wéken keihard de hilarité brengt: The Big Kahuna’s obsessie met de Albert Heijn Holland Hamsters. Dit is vooral dólkomisch omdat zij IRL eigenlijk best bang is voor hamsters en ook geen Hollander is. Wel houdt zij al haar hele leven oprecht van voetbal, ook buiten de grote toernooien om, dus geheel out of character, zoals we dat hier op z’n Amsterdams zeggen, is het niet. Zij mist nog een aantal hamsters in haar collectie én heeft een aantal hamsters dubbel, dus mocht u geïnteresseerd zijn in hamsterruil dan kunt u mij mailen op LogPoes@gmail.com en dan Blijdschap, Jolijt en Levensvreugd. Dus.

4 opmerkingen :

 1. Als je weet welke hamsters ze nog mist, dan kan ik mijn schoonzus even vragen of ze die soms dubbel heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh! Dat zou fijn zijn! TBK heeft hieronder de ontbrekende hamsters gepost, ik copy/paste even: Bijdehandje, Tooi Tooi, De Tuub, De Cowgirl, Hoedje, Schminkie, Sjaaltje en Strikkie. De dubbele hamsters zijn: Trucje (3x), verder Plukkie, Kampioentje, De Hamer, Boerinneke en Engeltje.

   Verwijderen
 2. Hier komen de ontbrekende hamsters: Bijdehandje, Tooi Tooi, De Tuub, De Cowgirl, Hoedje, Schminkie, Sjaaltje en Strikkie. Als evt. ruilmiddel liggen hier Trucje (3x), verder Plukkie, Kampioentje, De Hamer, Boerinneke en Engeltje.
  En trouwens, Logpoes, die grote speelgoed-Hamster die jij een paar maanden geleden per se moest hebben en later in huis kwijtraakte, heb ik ondertussen teruggevonden :-))

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished