vrijdag 27 mei 2011

Afsluitpost

Jawel lieve mensen, dat was hem, de #blogrevival! Toen ik het idee op twitter opperde tegen @estherdo konden we beiden (ik niet in ieder geval!) bevroeden dat er zó massaal en zo enthousiast op gereageerd zou worden. Ik dacht zelf dat er een stuk of 6 mensen mee zouden doen, maar bij de laatste telling zaten we op 75.

Er is flink geblogd, door sommigen zelfs meerdere keren per dag, over zeer diverse onderwerpen. Blijkbaar is het toch zo dat schrijverij geen gevalletje inspiration (#oohbaby), maar perspiration is: je gaat zitten en je schrijft.

Ik wil iedereen die geschreven en/of gereageerd heeft bedanken. Ik hoop dat er ook na deze week met enige regelmaat door u geschreven en bij elkaar gecomment blijft worden. En uiteraard nog even een extraspecial shout out voor mijn medeorganisatoren @estherdo en @_kouw, jullie zijn episch! *doet de tijgerswing richting slaapkamer en stort in bed*

20 opmerkingen :

 1. Leuk voor je/jullie dat de #blogrevival veel succesvoller was dan verwacht. Ik vond het leuk om te doen. Inderdaad is inspanning misschien nog wel belangrijker dan inspiratie. Als ik het op inspiratie laat afhangen leg ik de drempel hoger, twijfel meer over of ik iets wel zal posten en doe het vervolgens niet. Voor mij was de blogrevival vooral een week waarik ik sneller op de publiceer knop drukte.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaaaaaaaaaaaa, het is/was leuk en ik hoop dat er mensen blijven bloggen. Ik zal het in ieder geval wel proberen! :D Thanks beebs voor deze lol!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nooit gedacht dat zo'n #blogrevival waaraan ik achteloos besloot mee te doen zoveel teweeg zou brengen. Echt te gek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond het leuk om mee te doen. Het gaf me een extra stimulans om mijn blog weer te reanimeren. Heb zelfs gemerkt dat iemand die door mij jarenn geleden werd aangestoken met het blogvirus, en er alweer mee getopt was, toch weer is gaan bloggen.. Ik heb de smaak weer te pakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is mij ook goed bevallen, bedankt voor het initiatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Mtenhoove: ja, ik moet er nog steeds een beetje van bijkomen! :-D Ik ben blij dat jij de blogweek ook leuk gevonden hebt, en inderdaad, soms is het gewoon een kwestie van hoppa! doen! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Swan: vooralsnog valt het blogjesgehalte wat sinds de revival verschenen is, me niet tegen! :-) Jij hartelijk dank voor het meedoen! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ kouw: matties4lyfe! *high five* :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Marieke: ik ben heel blij dat je ook zo enthousiast bent over de blogrevival! En ik ben blij je blog gevonden te hebben! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Michel: superleuk om te lezen dat je de smaak van het bloggen weer te pakken hebt! Yay! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Maaike: dat is fijn om te horen! Jij bedankt voor het meedoen! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ook 'vielen dank' van mijnentwege! Veel nieuwe bloggers leren lezen! Was een goed idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. www.estherdonkers.nl31 mei 2011 om 14:09

  Haaaa, dank, maar zonder u wastie er nooit gekomen! Dus alle lof aan LogPoes..
  Ik merk dat ik nu pas weer op blogs ga kijken, was er na de revival wel weer even klaar mee! En ben heel blij met de blogroll van @_kouw, mooie lijst om zo nu en dan eens even op rond te klikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel leuk voor de lurkers! Ik hoop dat iemand het stokje overneemt, en weer iemand en weer iemand... het werd wel erg magertjes door de jaren heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. en nu stug doorbloggen natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @ Esther: ja, dat had ik ook! Ik heb ze nu in mijn google reader staan, en ik zie dat er nog steeds met grote regelmaat gescheven wordt. #yay

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @ anoniem: de swing zit er voorlopig hopelijk nog wel even in, en volgend jaar doen we gewoon wéér een blogrevival! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @ Karin r.: ik moest er éven van bijkomen, van die 75 blogs per dag lezen en commenten! ;-D Maar even serieus: ik heb ooit besloten te bloggen tot ik van mijn stok af val, en daar ga ik dan ook rustig mee door! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished