woensdag 24 september 2014

Boekbinden, zinemaken en houten letters

Aangezien ik de afgelopen week een zine van zo'n 5000 woorden geedit heb (ik ben een slome schrijver en een slome editor, dus dit was belachelijk snel voor mijn doen) en ik dat zine in de afgelopen twee dagen in zo'n 15 uur in elkaar geknippeplakt heb, terwijl natuurlijk de studie gewoon doordenderde, én ik ook nog twee dagen lang een boekbindcursus gevolgd heb, ben ik eh, nogal moe op het moment.

Van het zine, dat "LP Style, I look like this on purpose" heet (het is in het Engels) en gaat over, u raadt het nooit, het hoe en het waarom van mijn stijl, volgt tee zet tee natuurlijk een promopraatje met fotoset en een leutige link naar hoe u het kunt aanschaffen voor uw collectie.

Over het boekbindweekend heb ik op YourfriendLP geschreven, inclusief foto's van de twee(!) boeken die ik gemaakt heb: een boek voor het Sketchbook Project 2015 en een regenboogboek met wolkenkaftband. Beide met van die geweldig leuke ronde hoekjes. Hoewel, zijn het nog wel hoekjes als ze rond zijn? Nou ja, de randen dus. Die zijn rond. Daar werd ik extreem vrolijk van.

Voorspelbaar als ik ben, wil ik nu de rest van mijn leven alleen nog maar boeken maken. *hoort de StudievoortstuwEekhoorn "NAAA je studie!" roepen* De boekbindcursus werd overigens in een ruimte gegeven waar ook gezeef/diep/hoog- en andersdrukt wordt, speciaal voor de mensen die van houten lettertjes (groot en klein), drukpersen en toebehoren houden, staat er hier op Flickr een fotoset.

2 opmerkingen :

  1. Reacties
    1. Woohoo! Jawel, ik heb u genoteerd, aanstaande vrijdag drop ik mijn zine officieel, post daarover volgt uiteraard op eh, vrijdag. Oh, en ik heb ook een zineaankondigingsmailinglist tegenwoordig (in het kader van de professionalisering bwaahahaha! :-D): https://tinyletter.com/LogPoes

      Verwijderen

Blog Design by Get Polished