woensdag 4 februari 2015

Clark updatepost

Hoewel hij op mijn Instagram met enige regelmaat voorbij komt, is het alweer een poosje geleden dat er een Clark-updatepost op LogPoes verschenen is. Het ging namelijk, behalve zijn chronische niesziekte die af en toe weer op komt snotteren, eigenlijk wel prima met hem, en om nu continu mega-vertrutte posts over hoe schattig hij wel niet is als hij op 27 verschillende manieren op zijn neus slaapt te posten eh, daar heb ik Instagram voor. ;-D

Wie mij een beetje kent, weet dat een leutige intro meestal niet veel goeds voorspelt en dat is ook deze keer zo, dus ik ram hem er maar gewoon verkort en krachtig in: op 30 oktober jl. is Clark met spoed geopereerd aan een bult in zijn zij die kwaadaardig leek, maar slechts een rare vetbult bleek. Hij genas voorspoedig, maar na een paar weken verscheen er op de plek van het litteken een bultje, wat in eerste instantie wild vlees leek, maar waarvan na uitgebreide verwijdering vorige week bepaald is dat het óf een melanoom (kwaadaardig gezwel vanuit de huid) óf een fibrosarcoom (kwaadaardig gezwel vanuit het bindweefsel) was.

Het goede nieuws is dat dit gezwel vrijwel zeker volledig verwijderd is. "Mocht ook wel", was de reactie van The Big Kahuna en terecht: met zijn 12 cm lange litteken aan zijn rechterkant lijkt hij momenteel vanuit een bepaalde hoek nog het meest op een half-harige rollade. Overigens was Clark zoals gewoonlijk nergens van onder de indruk en wilde hij vlak na de operatie, nog half vaag van de ketamine, al hardcore knuffelen, dus dat zit wel snor(haar).

Over het verdere verloop is vrij weinig te zeggen: het kan natuurlijk altijd terugkomen en er kunnen ook metastases gaan groeien, maar zeker is dat niet. Daarnaast is er natuurlijk altijd de kans dat Clark nog voordat er nieuwgroei of metastases ontstaan van ouderdom het Grote Lood legt, want hij is al op leeftijd en heeft ook fysiek nogal wat meegemaakt. Dit alles neemt natuurlijk niet weg dat ik er allemaal redelijk de bwaaaaaaaaaaaah van krijg, maar ik weet de definitieve diagnose dan ook pas sinds gisteren.

En om deze post een beetje leutig af te sluiten, hier een foto van Clark die "Mens, NOK eens met het schieten van foto's en doe die felle daglichtlamp uit! Ps: knuffelen!!!" emote, puur en alleen met zijn lichaamstaal:


2 opmerkingen :

  1. Ach gos!!! Ik wens Clark en jou nog heel veel knuffeljaren samen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! :-) Hij is weer hardcore in knuffelmodus, dus het knuffelgedeelte zit in ieder geval weer helemaal goed.

      Verwijderen

Blog Design by Get Polished