woensdag 18 februari 2015

Een mirakel!

Iedereen die langer dan 3 seconden op het internet vertoeft, weet dat anonieme comments, en dan met name anonieme comments op blogposts van 100.000 jaar geleden (vooral "Poezen bij de dokter" uit 2011 is om mij onduidelijke reden favoriet), zonder uitzondering spam zijn.

Gisteravond echter voltrok zich een waar mirakel: een anoniem comment geplaatst op deze blogpost over De Bluffers uit 2005(!!!) bleek niet alleen Geen Spam, maar zowaar Nuttige Informatie te bevatten!

*hijgt wat uit en neemt een hijs Ventolin*

Nu we het mysterie van Het Alles Willen Hebben toch voor een groot/groter deel opgelost hebben, gooi ik de themesong er nog maar een keertje in. Zingt u mee?

2 opmerkingen :

 1. Hi Logpoes, leuk dat je aan mijn commentaar zoveel aandacht hebt besteedt. ik moest wel anoniem, had die andere dingen niet) Maar goed ik heb interessant nieuws gevonden.Frank Fehmers, de maker van De Bluffers, heeft eigenlijk alles verpest, hij heeft de crew in de steek gelaten en daardoor zo weinig afleveringen.De Bluffers is eigenlijk meer gemaakt door Gene Deitch, maker van Tom en Jerry en meerdere programma's.D De Bluffers is afgekomstig van het verhaal van Gene Deitch in 1954 genaam, ZIP, ZOK, & THE BARON en daarna ging het verder met The Duffers(op de site heeft hij een fragment ervan gemaakt) Dus Bluffers is eigenlijk meer van Gene Deitch. Hieronder meer info, hoe Fehmers het verpest heeft en hoe het verhaal in mekaar zit. veel plezier ermee, vond het wel interessant.

  http://genedeitchcredits.com/roll-the-credits/56-eric-jan-harmsen-the-bluffers/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey!

   Oeh, nooit geweten dat er achter een tekenfilm met malle dieren zoveel gedoe kon zitten! Ook interessant om de poppen-versie pilot te zien. Dat het zo gelopen is, verklaart inderdaad wel waarom er zo weinig afleveringen gemaakt zijn en waarom er zo lang zo ontzettend weinig over te vinden is geweest.

   Nogmaals hartelijk dank voor de informatie! :-)

   Verwijderen

Blog Design by Get Polished