maandag 18 juli 2005

Knof

Afgelopen zaterdagavond heb ik gegeten bij Restaurant Look in Rotterdam. Zoals de naam al doet vermoeden, is (bijna) alles daar bereid met knoflook. Veel knoflook! Sterker nog, een van hun voorgerechten is een hele knoflook uit een baker (dat is een lollig stenen stolpdingetje). Ja, dat klinkt heftig en misschien zelfs vies, maar het is verbazingwekkend lekker! Als hoofdgerecht ging ik voor een iets minder knofferige Doradefilet (da´s een vis), de moedige mensen gingen voor de kip met 15 teentjes knoflook. Als desert kan er normaal gesproken gekozen worden voor knoflookijs, maar aangezien we met een groep waren kregen we een fijn stukje appelstrudel met ijs.

Het eetgedeelte is meer dan dik in orde, maar ook de sfeer en bediening is erg prettig: het is allemaal heel ontspannen zonder dat het slordig wordt, en je krijgt het gevoel dat je wat hun betreft de hele nacht mag blijven zitten, erg fijn!

Hoe lang je na het eten naar knof blijft ruiken kan ik helaas niet precies aangeven, maar ik kreeg vandaag geen klachten in ieder geval!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Blog Design by Get Polished